ΑΡΗΣ

Άρης: Χειρουργήθηκε ο Λαζέφσκι και θα μείνει καιρό εκτός δράσης

Notre Dame's Nate Laszewski (14) during the second half of an NCAA college basketball game against Pittsburgh Wednesday, March 1, 2023, in South Bend, Ind. (AP Photo/Michael Caterina)
Notre Dame's Nate Laszewski AP

Ο Νέιθαν Λαζέφσκι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημά του για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, με τον Άρη να αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Αμερικανού στο ξεκίνημα της σεζόν.

Χωρίς τον Νέιθαν Λαζέφσκι θα ξεκινήσει ο Άρης τις υποχρεώσεις του για την σεζόν 2024/25. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες.

Ο Λαζέφσκι αντιμετώπιζε πρόβλημα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, με την ελπίδα να αποφύγει το χειρουργείο, κάτι που τελικά δεν αποφεύχθηκε.

Με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ εκτός δράσης, αναμένεται να αυξηθούν οι αρμοδιότητες των Λάντερς Νόλεϊ, Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργου Γκιουζέλη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ