ΑΡΗΣ

Άρης: Χειρουργήθηκε ο Μπέιτς, 6-8 μήνες εκτός δράσης

,            (  /  )
, ( / ) ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ο αθλητής του Άρη, Μάνι Μπέιτς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αποκόμισε από τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες.

Ο Μάνι Μπέιτς, ο οποίος στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν με την φανέλα του Άρη, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον ώμο.

Ο Μπέιτς υπέστη ρήξη επιχείλιου χόνδρου στον ώμο στην πρώτη φάση του αγώνα στο φιλικό των κίτρινων με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και σήμερα (8/11) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Υποβλήθηκε σήμερα (08/11) με επιτυχία σε χειρουργική αποκατάσταση της βλάβης στον αριστερό του ώμο ο αθλητής του ΑΡΗ Midea, Μάνι Μπέιτς.

Η επέμβαση (αναθεώρηση Latarjet) πραγματοποιήθηκε στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από τον ιατρό της ομάδος, κ. Κωσταντίνο Μανώλογλου. Ο Αμερικανός σέντερ θα λάβει εξιτήριο αύριο (09/11) και ο χρόνος αποκατάστασης και επανένταξής του στις αθλητικές δραστηριότητες υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ