ΑΡΗΣ

Άρης: Δικαίωση για το πιστοποιητικό συμμετοχής, δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών

Πουλιανίτης και Νετζήπογλου πανηγυρίζουν για τη νίκη του Άρη
Πουλιανίτης και Νετζήπογλου πανηγυρίζουν για τη νίκη του Άρη EUROKINISSI

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε τον Άρη από τις κατηγορίες για την μη έγκαιρη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, κάτι που σημαίνει ότι δεν προβλέπεται πλέον ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι ο Άρης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για το πιστοποιητικό συμμετοχής για την σεζόν 2021/22 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν τίθεται θέμα τιμωρίας των "κίτρινων".

Η ΕΕΑ είχε αρχικά αποφασίσει να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Άρη, ενώ είχε απορρίψει και την αίτηση του Άρη για ανάκληση της απόφασης, με αποτέλεσμα να απειλείται η ομάδα με αφαίρεση βαθμών. Οι "κίτρινοι" αποφάσισαν τότε να κάνουν προσφυγή, με τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ να τους δικαιώνει.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ - 2003 KAE) του πειθαρχικού παραπτώματος για τη μη χορήγηση του προβλεπόμενου στο άρθρο 77Α παρ. 3 του Ν. 2725/1999 πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα."

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ