ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Άρης για Ιωαννίδη: "Πού πας Ξανθέ, εσύ που έκανες τον Άρη αυτοκράτορα;"

NEWSPORTS          1988
¼AINA¤ ¼OP M¦AªKET ¡AN¢H 88.APHª - ¦APTIZAN.
¡KA¤Hª,I¿ANNI¢Hª,¡IANNAKHª.
NEWSPORTS 1988 ¼AINA¤ ¼OP M¦AªKET ¡AN¢H 88.APHª - ¦APTIZAN. ¡KA¤Hª,I¿ANNI¢Hª,¡IANNAKHª. INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Άρης αποχαιρέτησε με μοναδικό τρόπο τον θρυλικό προπονητή του, Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, τονίζοντας πως χωρίς τον εκείνον η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα ήταν εκείνη που είναι τώρα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών κάνοντας φτωχότερο όχι μόνο το ελληνικό μπάσκετ αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του και η αθλητική οικογένεια της Ελλάδας αποχαιρετάει με ξεχωριστό τρόπο μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχουν σημαδεύσει τον αθλητισμό της χώρας.

Ο Άρης, η εκτόξευση του οποίου στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ τη δεκαετί του '80 είναι άμεσα συνυφασμένη με την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο του, είπε αντίο στον "ξανθό" με ιδιαίτερο τρόπο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η παρακαταθήκη που άφησε θα είναι ζωντανή στα βάθη των αιώνων.

Το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης στο Facebook:

"Πού πας, "Ξανθέ";

Πού πας, "Ξανθέ"; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;

Ανίκητο;

Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;

Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;

Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;

Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η "Dream Team" ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, "γκάζια" θα τους βάζεις... Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…"

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ