STOIXIMAN GBL

Άρης - Ηρακλής: Δεύτερη αναβολή στο παιχνίδι της Basket League

Παίκτες και προπονητής του Άρη στη διάρκεια τάιμ άουτ σε αγώνα της Basket League
Οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη στη διάρκεια τάιμ άουτ σε αγώνα της Basket League EUROKINISSI

Το παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και Ηρακλή αναβλήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν στην περιφερειακή ενότητα. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, πήρε πρώτη... παράταση για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, αλλά δεν θα διεξαχθεί ούτε τότε.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίστηκε νέα αναβολή "βάσει της ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/ΓΠ οικ 69919 (ΦΕΚ 4831-Β-2.11.2020) στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού που ισχύουν για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης".

Όσο για την επόμενη πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του; Παραμένει άγνωστη, όπως επίσης το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι, αφού δεν προβλέπεται το προσεχές διάστημα να υπάρξει αλλαγή στα μέτρα που λαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN GBL ΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ