ΑΡΗΣ

Άρης-Λουγκάνο: 89-69

Άρης-Λουγκάνο: 89-69
Χατζηβρέττας

Τη δεύτερη νίκη του επί ιταλικού εδάφους πήρε ο Άρης που νίκησε την ελβετική Λουγκάνο με 89-69

Οι "κίτρινοι" είχαν ως κορυφαίο και πάλι τον Ρίτσαρντσον με 20 πόντους και ακολούθησε ο Νίκος Χατζηβρέττας με 19.
Επόμενος αντίπαλος στα φιλικά προετοιμασίας θα είναι το Σάββατο η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο που σαφώς είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας από τις προηγούμενες ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο του Άρη.

Οι πόντοι του Άρη: Κλάρκ 6 , Στίνσον 11 , Ρίτσαρντσον 20 , Μπέλσερ 8, Χατζηβρέττας 19 , Μπάρλος 8 , Αργυρόπουλος , Σκορδίλης 8 , Κακιούζης 7 , Ντικούδης , Χρυσικόπουλος , Μούρτος, Μανούσος 2

Μετά το τέλος του ματς ο Νίκος Χατζηβρέττας είπε: " Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να βελτιωνόμαστε σε κάποια πράγματα μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα. Οι προπονήσεις είναι εντατικές και το βρίσκω λογικό να υπάρχει κούραση. Μέσα όμως από την κούραση θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Ανακοίνωση της ΚΑΕ
" Τα καταστήματα VODAFONE-ARIS Connection και η μπουτίκ "ARIS LEGEND STORE", θα παρατείνουν το ωράριο της λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας VODAFONE-ARIS Connection θα παραμείνει ανοικτό από την Δευτέρα 07/09 έως την Παρασκευή 11/09 από τις 12:00 έως τις 22:00, ενώ το Σάββατο 12/09 και την Κυριακή 13/09 θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 22:00.

Η μπουτίκ της ομάδας "ARIS LEGEND STORE", θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 07/9 έως 11/09, από τις 12:00 έως τις 21:00, ενώ το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου θα είναι ανοικτό από τις 11:30 έως τις 20:30 το βράδυ



".

" Γλυκειά κληρονομική συνήθεια διαρκείας"
Ανεπανάληπτες εμπειρίες έχει ζήσει παρακολουθώντας τον Άρη επί δεκαετίες ο κ. Μιχάλης Λαδιανός, ένας από τους παλαιότερους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Ο 76χρονος άντρας προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας ανελλιπώς από το 1984 μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, η γλυκιά συνήθεια της αγοράς διαρκείας είναι κληρονομική στην οικογένεια Λαδιανού. Καρτελάκι έχει και ο 17χρονος εγγονός του, Τζανής Χατζηλάκος. 'Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας, από τότε που κυκλοφόρησαν", είπε στο arisbc.gr ο μόνιμος θαμώνας του Αλεξανδρείου.

"Είμαι Αρειανός από μικρό παιδί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ενισχύσω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω να είμαι ενεργό μέλος του συλλόγου και να βρίσκομαι κοντά στον Άρη', συνέχισε εξηγώντας την αγάπη διαρκείας στο θρυλικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. 'Θέλω να ζω τις στιγμές στην ομάδα. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, αισθάνομαι ότι αναζωογονούμαι κι εγώ. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μια ζωή. Αυτό θα ήθελα να κάνουν και οι νεώτεροι φίλαθλοι', συνέχισε ο κύριος Μιχάλης ο οποίος είναι συνταξιούχος γιατρός, προσθέτοντας: 'Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έρθουν κοντά στον Άρη, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ώστε να μη χάνουν ούτε αγώνα".

"Κατά την άποψή του, επιπλέον κίνητρο για να τηλεφωνήσουν όλοι στα γραφεία της ΚΑΕ είναι ο χαρακτήρας που θα έχει φέτος το ρόστερ της ομάδας. 'Φέτος νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά με τους Έλληνες παίκτες στην ομάδα", σχολίασε ο κύριος Μιχάλης Λαδιανός.

"Όσον αφορά τον μικρό της οικογένειας, τον Τζανή, προμηθεύεται εισιτήριο διαρκείας κάθε χρόνο από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Για τη συνύπαρξή του με τον παππού του στο γήπεδο μας είπε: "Ο παππούς μου είναι ασυγκράτητος. Έρχομαι μαζί του στο γήπεδο από πολύ μικρός. Ζει έντονα το κάθε λεπτό. Αλλά το πιο σημαντικό που μου έχει μάθει είναι το πώς να δείχνω ανά πάσα στιγμή την αγάπη μου για την ομάδα".

"Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, ο Τζανής, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη. Εμείς τα νέα παιδιά θα πρέπει να συνεχίσουμε την ιστορία του μεγάλου Άρη. Γι' αυτό ας έρθουμε όλοι κοντά στην ομάδα μας









".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ