ΑΡΗΣ

Άρης, μεταγραφές: Συμφωνία με τον Λάντερς Νόλεϊ

Ο Λάντερς Νόλεϊ
Ο Λάντερς Νόλεϊ Ⓒ 2022 MICHAEL WYKE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Λάντερς Νόλεϊ (24 ετών, 2.01 μέτρα), ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λάντερς Νόλεϊ (24 ετών, 2.01 μέτρα). Ο Αμερικανός φόργουορντ/ γκαρντ αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης εν όψει της νέας σεζόν σε Stoiximan Basket League και Eurocup.

Αυτό το οποίο μένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στον Άρη και τον Λάντερς Νόλεϊ. Ο 24χρονος Αμερικανός με την έλευσή του στους κιτρινόμαυρους θα αποτελέσει ακόμη μια κίνηση μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα μετά τις πρόσφατες αποκτήσεις των Νέιθαν Λαζέσφκι, Λευτέρη Μαντζούκα (δανεικός από τον Παναθηναικό AKTOR) και Γιώργου Γκιουζέλη.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αποτελεί ότι ο Νόλεϊ στον Άρη θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμό του και συμπαίκτη του στην Αμερική, τον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους.

Ο Νόλεϊ εκπλήρωσε την θητεία του σε τρία πανεπιστήμια της Αμερικής και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενό του βήμα στην καριέρα του στην Ευρώπη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ