ΑΡΗΣ

Άρης μεταγραφές: Συμφωνία με τον Νέιθαν Λαζέφσκι

Ο Νέιθαν Λαζέφσκι
Ο Νέιθαν Λαζέφσκι @FIBABASKETBALL

Σημαντική κίνηση για τον Άρη, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Νέιθαν Λαζέφσκι (25 χρονών, 2.08 μέτρα), δίνοντας βάθος και μέγεθος στην γραμμή ψηλών του.

Ο Νέιθαν Λαζέφσκι (25 χρονών, 2.08 μέτρα) αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Άρη. Οι "κίτρινοι" τα βρήκαν σε όλα με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, προσθέτοντας έτσι μέγεθος και ποιότητα στην γραμμή ψηλών τους.

Ο Λαζέφσκι είναι ο ορισμός του Stretch-4, του πάουερ φόργουορντ δηλαδή που ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του. Την σεζόν 2023/24 - πρώτη του στην Ευρώπη - είχε με την φανέλα της Μπρίντισι 8.8 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μέσο όρο με 46.4% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 10.5 πόντους και 8.5 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στο FIBA Europe Cup.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι εκτός απροόπτου η τέταρτη μεταγραφή του Άρη, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Μανώλη Χατζηδάκη, του Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους και του Γιώργου Γκιουζέλη, καθώς και την παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ