ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Τολιόπουλος στο Top-10 των υποψήφιων MVP του EuroCup για τη σεζόν 2024/25

Άρης: Ο Τολιόπουλος στο Top-10 των υποψήφιων MVP του EuroCup για τη σεζόν 2024/25
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Μετά την περσινή, εξαιρετική πρώτη σεζόν του στο EuroCup, ο Βασίλης Τολιόπουλος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Φέτος η διοργανώτρια αρχή συμπεριέλαβε τον γκαρντ του Άρη στους παίκτες που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το βραβείο του MVP.

Η αγωνιστική δράση στο EuroCup ξεκινάει και η διοργανώτρια αρχή κατέληξε σε δέκα ονόματα παικτών που αναμένεται να λάμψουν φέτος και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το βραβείο του MVP για τη σεζόν 2024/25. Μέσα στο Top-10 και συγκεκριμένα στη θέση Νο10 συναντάμε τον Βασίλη Τολιόπουλο.

"Ο Βασίλης Τολιόπουλος προέρχεται από δυνατό ντεμπούτο στο EuroCup, στο οποίο είχε μέσο όρο 14.4 πόντους σε 91.9% ελεύθερες βολές και 3.6 ασίστ για να οδηγήσει τον Άρη στα playoffs. Μετά από αυτό, ο Τολιόπουλος είχε βασικό ρόλο με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αυτοπεποίθηση, η ηγεσία και η εμπειρία του στο EuroCup τον μετατρέπουν σε ακόμη μεγαλύτερη απειλή αυτή τη σεζόν. Ο Τολιόπουλος είναι ένας αξιόπιστος clutch παίκτης που διαβάζει καλά το παιχνίδι και δεν φοβάται ποτέ να επιτεθεί προς το καλάθι. Στα 28 του, ο Τολιόπουλος έχει ό,τι χρειάζεται για να καταγράψει μια σεζόν που θα καθορίσει την καριέρα του", γράφει το σχετικό κείμενο στιο site του EuroCup για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ του Άρη.

Στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι γνωστοί παίκτες για το ελληνικό κοινό, όπως ο Γιόγκι Φέρελ της Μπουντούσνοστ και ο Άντριου Άντριους της Γουλβς. Αμφότεροι έχουν θητεύσει στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Από αυτό το Top-10 δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και κάποιοι παίκτες που μέχρι πέρσι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην EuroLeague. Ο λόγος για τους Κρις Τζόουνς και Σέμι Οτζελέγιε της Βαλένθια, αλλά και για τον Τζόναθαν Μότλεϊ, που μετακόμισε από τη Φενέρμπαχτσε στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Το Top-10 των υποψηφίων για τον τίτλο του MVP στο EuroCup

  1. Τζόναθαν Μότλεϊ - Χάποελ Τελ Αβίβ
  2. Κρις Τζόουνς - Βαλένθια
  3. Άλεξ Μπουτέιγ - Μπαχτσεσεχίρ
  4. Άντριου Άντριους - Γουλβς
  5. Σέμι Οτζελέγιε - Βαλένθια
  6. Όστιν Γουάιλι - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  7. Τάιλερ Ένις - Βενέτσια
  8. Γιόγκι Φέρελ - Μπουντούτσνοστ
  9. Κέιλεμπ Χόμσλεϊ - Γκραν Κανάρια
  10. Βασίλης Τολιόπουλος - Άρης
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ