ΑΡΗΣ

Άρης-Ολυμπιακός: 70-90

Άρης-Ολυμπιακός: 70-90
Άρης-Ολυμπιακός

Την δεύτερή του νίκη σε ισάριθμα φιλικά στην Θεσσαλονίκη πήρε ο Ολυμπιακός, στο κλειστό του Πανοράματος, επικρατώντας του Άρη με 90-70.

Παίζοντας εντυπωσιακά στο δεύτερο ημίχρονο και με όπλο την καλή τους άμυνα, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του Άρη και στο δεύτερο φιλικό που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη.

Στο κλειστό του Πανοράματος ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού που θα πρέπει να σημειωθεί ότι άνοιξαν την υπέρ τους διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σε ένα φιλικό ωστόσο όπου ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, δεν είχε στην διάθεσή του τον Αμερικανό Πι Τζέι Τάκερ η απουσία του οποίου ήταν αισθητή αλλά και τον Γάιο Σκορδίλη.

Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" επιστρέφει αύριο το πρωί, της Δευτέρας στην Αθήνα και λίγη ώρα μετά έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ ο Άρης από αύριο το απόγευμα θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων στο Αλεξάνδρειο.

Τα Δεκάλεπτα: 19-18, 33-36, 56-61, 70-90

Άρης: Πιρς 6 (2ασ.), Χατζηβρέττας 15 (1ρ.), Ταπούτος 10 (1ασ.), Ντάνστον 5 (2ρ.), Μπορόβνιακ 8 (1ασ. - 3ρ.), Χρυσικόπουλος 14 (2ρ.), Μούρτος, Τσαϊρέλης 7 (2ρ.), Κουμπούρας 5 (2ασ.).

Ολυμπιακός: Λούκας 5(1), Παπαλουκάς 5(1), Έρτζεκ 7, Παπανικολάου 9(1), Μαυροκεφαλίδης 21, Νεστέροβιτς 6, Σλούκας 10(2), Καραθανάσης, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 20, Πελεκάνος 7(2)

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, δήλωσε: " Η σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα τα οποία συνδυάστηκαν και με πολύ καλή άμυνα".

"Παίξαμε ομαδικά και οι παίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Κυρίως ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε".

"Κρατάμε τα σημεία εκείνα στα οποία ήμασταν καλοί ώστε να τα διατηρήσουμε στον ίδιο βαθμό και στη συνέχεια. Τέλος όπως προανέφερα ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας".

Όσο για το θέμα της απόκτησης των δύο γκαρντ; Στον Άρη συνεχίζουν να δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουνε για λίγες ακόμη μέρες υπομονή όσον αφορά το αν ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα λύσει ή όχι το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Πανελλήνιος.

Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Διαφορετικά ο Ντρούκερ θα χρειαστεί να κινηθεί για δύο άλλους παίκτες με το όνομα του Αμερικανού με το ιρλανδικό διαβατήριο Ντόνι Μακ Γκραθ που στα δύο τελευταία ελληνικά πρωταθλήματα αγωνίστηκε με τις φανέλες του Αιγάλεω και της ΑΕΚ αντίστοιχα είναι πάντα στα υπόψη του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ