ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρης-ΠΑΟ: 60-96

Αρης-ΠΑΟ: 60-96
Μπετσίροβιτς

Υπάρχει κανείς να τον αμφισβητεί ακόμη; Ο ΠΑΟ με σεμινάριο άμυνας ισοπέδωσε τον Άρη με 96-60

Η καταλυτική παρουσία του Διαμαντίδη, που περιόρισε τον ηγέτη του Άρη, Τέρελ Κστλ, στο ελάχιστο (6 πόντοι) και η καταπληκτική ευστοχία στα τρίποντα, ήταν δύο από τους κύριους λόγους της νίκης. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η κούραση του Άρη, που φάνηκε ότι μετά από το ματς με την Μπενετόν, "άδειασε" ψυχολογικά.
Χαρακτηριστικό είναι, ότι η "αμερικανική βοήθεια" του Άρη (Καστλ, Μάσεϊ, Σκέιλς), είχαν συνολικά μόλις 15 πόντους (κάκιστος ο Σκέιλς, μόλις 1-προερχόταν από τραυματισμό), ενώ οι παίκτες του πάγκου αποδείχθηκαν "λίγοι" για να αντισταθούν στους Πρωταθλητές και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Ο αγώνας
Πολύ παθιασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του και ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 7-3, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, δεν κατάφερε να σημειώσει καλάθι για τριάμιση λεπτά. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, όμως, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο συνεχόμενα καλάθια μείωσε στον πόντο (9-8), τρία λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου.

Το καλάθι του Σισκάουσκας στη συνέχεια, έδωσε μετά από ώρα την πρωτοπορία στο "τριφύλλι" που την κράτησε για αρκετή ώρα, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι τους 4 (10-14, 12-16). Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν παραδόθηκαν και παίρνοντας βοήθεια από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο (Ηλιάδης, Καλαϊτζής), κατάφεραν να ανακτήσουν τα ηνία (20-19) και να κλείσουν τα πρώτα δέκα λεπτά, ισόπαλοι 22-22.

"To πρώτο αιμά"...
Η δεύτερη περίοδος, άνηκε ολοκληρωτικά στον Παναθηναϊκό, ειδικά στο δεύτερο μισό της. Από την αρχή οι "πράσινοι", πέρασαν μπροστά (24-27), ενώ μία διακοπή στη συνέχεια, λόγω της κακής κατάστασης που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, επέδρασε αρνητικά στο παιχνίδι του Άρη, που έδειξε να τα χάνει.

Το προβάδισμα, έφτασε τους 5 (26-31), ο Άρης με ηγέτη τον Σιγάλα αντέδρασε (30-31, 33-34), αλλά μέχρι εκεί. Με εκπλητκικό σερί 2-15, οι "πράσινοι" έκλεισαν το ημίχρονο, με το σκορ 35-49, με μεγάλο όπλο τα τρίποντα (9/12), την άριστη οργάνωση από τον Διαμαντίδη και τις κακές επιλογές του Άρη στην επίθεση, όπου έδειξε να τα έχει χάσει.

...και η τελική νίκη

Αν το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν κακό όνειρο για τους παίκτες του, Άρη, το τρίτο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Η απόλυτη εξουδετέρωση των ατού του Άρη και η κακή άμυνα των "κιτρίνων", ανέβασαν γρήγορα τη διαφορά στους 20 (38-58) και οι "κίτρινοι" άρχισαν να παρουσιάζουν σημεία διάλυσης, αφού έδειχναν να τα έχουν εντελώς χαμένα μέσα στο παρκέ. Το 42-72, με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος, μετέτρεψε βαρετή υπόθεση, την τελευταία.

Η απόλυτη κατάρευση

Θα περίμενε κανείς να χαλαρώσουν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη. Η πλήρης παράδοση του Άρη και η μαχητικότητα των "πρασίνων" δεν άφησε περιθώρια για μείωση της διαφοράς. Το τελικό 60-96, απογοήτευσε όσους περίμεναν μεγάλο ντέρμπι και ανέβασε και πάλι την ψυχολογία του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα στη Μάλαγα. Αντίθετα, ο Αντρέα Ματσόν, καλείται να συνεφέρει άμεσα την ομάδα του, που την Πέμπτη, αντιμετωπίζει στο Κάουνας, τη Ζαλγκίρις.

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 35-49, 42-72, 60-96

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Άρης (Ματσόν): Καστλ 6, Σιγάλας 5 (1), Τσαλδάρης 1, Σεραπίνας 10 (3), Σκέιλς 1, Καλαϊτζής 5 (1), Ηλιάδης 8 (1), Ουίλκινσον 7 (1τρ., 7ρ.), Φλέτσερ, Παντελιάδης 5, Μάσεϊ 8, Γιαννούλης 4.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Αλβλερτης 7 (2), Ντελκ 19 (1), Παπανικολάου 2, Μπετσίροβιτς 20 (4), Σάκοτα, Σισκάουσκας 14 (2), Χατζηβρέττας 7 (1), Ντικούδης 7 (1), Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 7 (1), Γιαβτόκας 5, Βούγιανιτς 5 (1).

Oμπράντοβιτς: " Δεν αποπροσανατολιστήκαμε"

Τις ευχές του για την καλή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τόνισε ότι η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα: " Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν έτοιμοι για ένα ματς, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και παίξαμε εκπληκτική άμυνα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε δίκαια στη νίκη".

" Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποια προβλήματα με τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη και όταν το ελέγξαμε παίξαμε πολύ καλύτερα. Η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δύναμη του Άρη. Ήταν δύσκολο για τους αντιπάλους μας, που έπαιξαν έναν τελικό με την Μπένετον, την Πέμπτη και ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθουν ψυχολογικά και σωματικά".

" Εύχομαι στον Άρη να προκιρθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και να πάει ακόμα καλύτερα. Πιστεύω στην ποιότητά του και έχει εκπληκτικό κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ και για το χειροκρότημα στο τέλος. Εμείς δεν αποπροσανατολιστήκαμε, όπως φάνηκε, μετά την ήττα από τη Μάλαγα και κάναμε καλό παιχνίδι. Γνωρίζουμε όμως, ότι η κανονική διάρκεια δεν τελείωσε κι ότι έχουμε μπροστά μας, ισχυρούς αντιπάλους".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Νίκος Χατζηβρέττας: " Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και επιτεύχθηκε γιατί είχαμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η διαφορά. Παραμένω συγκρατημένος γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας και το γεγονός ότι είσαι ο καλύτερος, πρέπει να το αποδεικνύεις μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και η ήττα στη Μάλαγα. Μας έκανε ξκακό και απαντήσαμε με καλή εμφάνιση".

Ματσόν: " Συγνώμη από τον κόσμο"

Τόσο ο Αντρέα Ματσόν, όσο και ο Σάββας Ηλιάδης, ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο του Άρη.

Ο Ιταλός κόουτς, δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έκανε καταπλητκικό παιχνίδι και τεχνικά δεν έχω να πω κάτι. Αυτό που θέλω είναι να ζητήσω συγνωμη από τον κόσμο, όχι μόνο από αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά από τους φιλάθλους μας σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι η πραγματική μας εικόνα αυτή, αλλά ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Στο μπάσκετ, υπάρχει συνέχεια και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε".

Στο ίδιο μήκος κυμανθηκαν και οι δηλώσεις το Σάββα Ηλιάδη: " Εκ μέρους των συμπαικτών μου, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την εμφάνιση από τον κόσμο. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μας. Σήμερα υπήρχαν μόνο δύο πράγματα στο γήπεδο, ο κόσμος μας και ο Παναθηναϊκός. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε ούτε συγκέντρωση ούτε τίποτα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε να κερδίσουμε τη Ζαλγκίρις".

Η εξέλιξη του αγώνα:

1' Έναρξη 10λέπτου
1' Ριμπάουντ Άρης Ουίλκινσον
1' Δίποντο Άρης Κατλ (2-0)
2' Τρίποντο Παναθηναϊκός Ντικούδης (2-3)
3' Φάουλ Άρης Χατζηβρέττας
3' Τρίποντο Άρης Σεραπίνας (5-3)
3' Βήματα Παναθηναϊκός Ντικούδης
3' Φάουλ Άρης Καστλ
4' Φάουλ Άρης Σεραπίνας
4' Φάουλ Παναθηναϊκός Χατζηβρέττας
Πολύ παθιασμένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Χατζηβρέττας να αποχωρεί εκνευρισμένος
4' Δίποντο Άρης Ουίλκινσον (7-3)
5' Φάουλ Άρης Σκέιλς
0/4 βολές και από τις δύο ομάδες, χαρακτηριστικό δείγμα της νευρικότητας των παικτών. Από την αρχή του ματς οι διαμαρτυρίες ειδικά από πλευράς "τριφυλλιού" είναι σύνηθες φαινόμενο
5' Τάπα Άρης Μάσεϊ
Εκπληκτική τάπα του Μάσεϊ στον Ντικούδη και ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς καλάθι στα 3.30 τελευταία λεπτά
5' Φάουλ Παναθηναϊκός Γιαβτόκας
6' Δίποντο Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (7-5)
7' Δύο βολές Άρης Καστλ (9-5)
7' Τρίποντο Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (9-8)
Απέτυχε η παγίδα του Άρη και ο Μπετσίρβιτς μετά από πολλή ώρα μείωσε στον πόντο. Κακές επιλογές κάνει ο Άρης στις τελευταίες επιθέσεις
7' Δύο βολές Παναθηναϊκός Σισκάουσκας (9-10)
Προβάδισμα μετά από την αρχή του ματς για τον Παναθηναϊκό
8' Φάουλ Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς
Με τη μία βολή του Σκέιλς ισοφαρίζει εκ νέου ο Άρης
9' Δίποντο Παναθηναϊκός Διαμαντίδης (10-12)
9' Φάουλ Άρης Ηλιάδης
5ο ομαδικό για τον Άρη, που έχει δικαίωμα για βολές
9' Δύο βολές Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (10-14)
Για πρώτη φορά στο ματς, στο +4 ο Παναθηναϊκός
9' Δίποντο Άρης Γιαννούλης (12-14)
9' Δίποντο Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (12-16)
Απίστευτο εκτός ισορροπίας καλάθι στην εκπνοή
9' Τρίποντο Άρης Ηλιάδης (15-16)
9' Φάουλ Άρης Ηλιάδης (15-16)
Διαμαρτυρίες από Ηλιάδη και εξέδρα για το δεύυερο φάουλ του γκαρντ του Άρη
9' Δύο βολές Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (15-18)
9' Φάουλ Παναθηναϊκός Βούγιανιτς
Μόλις περνάει στο παρκέ ο Βούγιανιτς κάνει το πρώτο του φάουλ στον Καστλ
9' Δύο βολές Άρης Καστλ (17-18)
Πρώτος σκόρερ του Άρη είναι ο Καστλ, που έχει 6 πόντους. 11 έχει ο Μπετσίροβιτς
9' Φάουλ Άρης Σκέιλς
Μόλις 1 στις 4 ο Γιαβτόκας που κέρδισε το φάουλ
10' Τρίποντο Άρης Κακαϊτζής (20-19)
Πρώτο καλάθι του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, που δίνει προβάδισμα στον Άρη
10' Τρίποντο Παναθηναϊκός Σισκάουσκας (20-22)
Απαντάει αμέσως ο Λιθουανός
10' Τάιμ-άουτ Άρης Ματσόν (20-22)
Οδηγίες για τα τελευταία δευτερόλεπτα δίνει ο Ματσόν
10' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (22-22)
10' Λήξη 10λεπτου 22-22
Μεγάλο ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα, ο Παναθηναϊκός απάντησε, προηγήθηκε, αλλά οι παίκτες των γηπεδούχων, κατάφεραν να απαντήσουν και να ισοφαρίσουν
11' Έναρξη 10λέπτου
11' Δίποντο Άρης Ουίλκινσον (24-22)
11' Φάουλ Άρης Καστλ
12' Τρίποντο Παναθηναϊκός Σισκάουσκας (24-25)
13' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντικούδης (24-27)
13' Φάουλ Παναθηναϊκός Αλβέρτης
Έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Φραγκίσκου Αλβέρτη και διακοπή του αγώνα με τον Ομπράντοβιτς να διαμαρτύρεται έντονα για τους οπαδούς του Άρη που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο
14' Δίποντο Άρης Σιγάλας (26-28)
14' Τρίποντο Παναθηναϊκός Βούγιανιτς (26-31)
Ακόμα ένα τρίποντο του Παναθηναϊκού, που παίρνει προβάδισμα 5 πόντων
14' Φάουλ Παναθηναϊκός Τεχνική ποινή
Ο παγκος του ΠΑΟ, δέχεται τεχνική ποινή
14' Τρίποντο Άρης Σιγάλας (30-31)
Στον πόντο μειώνει ο Γιώργος Σιγάλας με 5 συνεχόμενους πόντους
15' Τρίποντο Παναθηναϊκός Αλβέρτης (30-34)
Απαντάει άμεσα ο Αλβέρτης και οι δύο πιο έμπειροι παίκτες του παρκέ κάνουν αισθητή την παρουσία τους
15' Καλάθι και φάουλ Άρης Ηλιάδης (33-34)
15' Φάουλ Άρης Σιγάλας
15' Βήματα Παναθηναϊκός Σισκάουσκας
Συνεχίζει να διαμαρτύρεται ο Ομπράντοβιτς
15' Τάπα Παναθηναϊκός Τσαρτσαρής
Εξαιρετικό κλέψιμο από τον Τσαλδάρη, αλλά ο Τσαρτσαρής τον κυνηγάει και κόβει το λέι απ και το προβάδισμα του Άρη
16' Φάουλ Άρης Ηλιάδης
Μία βολή σημειώνει ο Σισκάουσκας (33-35)
17' Τρίποντο Παναθηναϊκός Μπετσίρβιτς (33-38)
Μεγάλη ζημιά στον Άρη από τον Μπετσίροβιτς που με άριστα ποσοστά και 14 πόντους, οδηγεί τον Παναθηναϊκό
17' Τάιμ-άουτ Άρης Ματσόν
Το +5 του Παναθηναϊκού, αναγκάζει τον Ματσόν να πάρει τάιμ άουτ
17' Δίποντο Παναθηναϊκός Σισκάουσκας (33-40)
Για πρώτη φορά στο ματς ο ΠΑΟ στο +7, απέναντι στον Άρη, που δείχνει λίγο μουδιασμένος στα τελευταία λεπτά
17' Δύο βολές Άρης Μάσεϊ (35-40)
18' Φάουλ Παναθηναϊκός Σισκάουσκας
19' Ασίστ Παναθηναϊκός Διαμαντίδης
19' Δίποντο Παναθηναϊκός Τσαρτσαρής (35-42)
19' Τρίποντο Παναθηναϊκός Διαμαντίδης (35-45)
Πολύ κακή απόδοση από τους παίκτες του Άρη, που κάνουν κακές επιλογές στην επίθεση και έχουν κάκιστη περιφερειακή άμυνα οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο εκπληκτικό 8/11 τρίποντα
19' Τάιμ-άουτ Άρης Ματσόν
19' Φάουλ Άρης Ουίλκινσον
Με μία εύστοχη βολή του Τσαρτσαρή το σκορ γίνεται (35-46) και για πρώτη φορά μπαίνει στο παρκέ ο Ντελκ
20' Τρίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (35-49)
9/12 τρίποντα για τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή του ημιχρόνου
20' Λήξη ημιχρόνου 35-49
Χάρη στο εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο του Παναθηναϊκού, τα τρομερά ποσοστά στα τρίποντα και τις κακές επιλογές του Άρη στην επίθεση, έχουν μετατρέψει τους Πρωταθλητές σε πρωταγωνιστές του ματς. Ήγέτης τους είναι ο Μπετσίροβιτς με 14 πόντους
21' Έναρξη 10λέπτου
21' Βήματα Άρης Σκέιλς
21' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (35-51)
22' Τρίποντο Άρης Ουίλκινσον (38-51)
Επιθτέλους καλάθι για τον Άρη που μειώνει στους 13
23' Δύο βολές Παναθηναϊκός Διαμαντίδης (38-53)
23' Φάουλ Παναθηναϊκός Ντικούδης
23' Φάουλ Παναθηναϊκός Αλβέρτης
24' Τρίποντο Παναθηναϊκός Αλβέρτης (38-56)
Στο +18 ο Παναθηναϊκός. Ο Αλβέρτης σημείωνει το δεύτερό του τρίποντο, ο Διαμαντίδης έχει εξουδετερώσει τον Καστλ, η άμυνα του "τριφυλλιού" δίνει την απόλυτη κυριαρχία στους παίκτες του Ομπράντοβιτς
24' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (38-58)
Στους 20 πόντους για πρώτη φορά η διαφορά
25' Τάιμ-άουτ Άρης Ματσόν
Σημεία διάλυσης παρουσιάζει ο Άρης και ο Ματσόν παίρνει ακόμα ένα τάιμ άουτ για να συνεφέρει τους παίκτες του
25' Δίποντο Παναθηναϊκός Σισκάουσκας (38-60)
25' Φάουλ Άρης Σκέιλς
26' Φάουλ Άρης Μάσεϊ
Μία βολή από τον Αλβέρτη (38-61), ο οποίος αποσύρεται έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία της μεγάλης διαφοράς
27' Φάουλ Άρης Ηλιάδης
27' Δύο βολές Παναθηναϊκός Ντελκ (38-63)
Χωρίς σκορ ο Άρης στα τελευταία 4.30
28' Τρίποντο Παναθηναϊκός Διαμαντίδης (40-66)
28' Φάουλ Άρης Σεραπίνας (3ο)
28' Δύο βολές Παναθηναϊκός Γιαβτίκας (40-68)
Με ταμπλό και οι δύο βολές
29' Δίποντο Παναθηναϊκός Γιαβτοκάς (40-70)
30' Κλέψιμο Άρης Καλαϊτζής
30' Δύο βολές Άρης Καλαϊτζής (42-70)
30' Δίποντο Παναθηναϊκός Τσαρτσαρής (42-72)
30' Λήξη 10λεπτου 42-72
Το τελικό αποτέλεσμα απομένει για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού μέσα στο Αλεξάνδρειο, αφού το +30 δεν αφήνει περιθώρια στους "κίτρινους" να ονειρεύονται. Μόλις 7 πόντοι για τον Άρη στην τρίτη περίοδο
31' Έναρξη 10λέπτου
31' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (42-74)
32' Δίποντο Παναθηναϊκός Διαμαντίδης (42-76)
32' Φάουλ Παναθηναϊκός Γιαβτόκας
33' Φάουλ Παναθηναϊκός Ντελκ
34' Φάουλ Παναθηναϊκός Τσαρτσαρής
34' Δύο βολές Άρης Μάσεϊ (43-76)
34' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (45-78)
34' Δύο βολές Άρης Γιαννούλης (47-78)
35' Τρίποντο Παναθηναϊκός Μπετσίροβιτς (47-81)
Στους 20 φτάνει ο Μπετσίροβιτς και η διαφορά αντί να μειώνεται, αυξάνεται για τον Παναθηναϊκό
35' Δύο βολές Άρης Παντελιάδης (49-81)
36' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (49-83)
36' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (49-85)
Διαλυμένος είναι ο Άρης που κινδυνεύει αν συνεχίσει έτσι να χάσει και με 40 πόντους
36' Τάιμ-άουτ Άρης Ματσόν
36' Τρίποντο Άρης Σεραπίνας (52-85)
36' Δίποντο Παναθηναϊκός Ντελκ (53-87)
Τους 19 πόντους φτάνει ο Ντελκ που έχει σημειώσει τους 6 τελευταίους του ΠΑΟ
37' Φάουλ Παναθηναϊκός Ντελκ
37' Δύο βολές Άρης Παντελιάδης (54-87)
37' Φάουλ Άρης Τσαλδάρης
37' Φάουλ Άρης Φλέτσερ
38' Δίποντο Άρης Μάσεϊ (56-87)
38' Τρίποντο Παναθηναϊκός Χατζηβρέττας (56-90)
39' Φάουλ Παναθηναϊκός Γιαβτόκας (5ο)
40' Δίποντο Παναθηναϊκός Παπανικολάου (57-92)
40' Τρίποντο Άρης Σεραπίνας (60-92)
40' Δίποντο Παναθηναϊκός Χατζηβρέττας (60-94)
40' Δίποντο Παναθηναϊκός Χατζηβρέττας (60-96)
40' Λήξη αγώνα
Μόνο ντέρμπι δεν θύμισε το παιχνίδι κορυφής της Α1, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν υπερηχητικός, αφόπλισε πλήρως τον Άρη και θριάμβευσε μέσα στο Αλεξάνδρειο, με 60-96 και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ