ΑΡΗΣ

Άρης: Σε συζητήσεις με τον Τζέιμς Μπανκς για την θέση του βασικού σέντερ

Ο Τζέιμς Μπανκς
Ο Τζέιμς Μπανκς Ⓒ 2020 TODD KIRKLAND/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άρης συνεχίζει την αναζήτησή για τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του βασικού σέντερ, με τον Τζέιμς Μπανκς (26 χρονών, 2.08 μέτρα) να είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Καστρίτη και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Τζέιμς Μπανκς (26 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη για την θέση του βασικού σέντερ για την σεζόν 2024/25.

Ο 26χρονος σέντερ είναι ένας αθλητικός ψηλός, που παίζει καλά το Pick and Roll, ενώ είναι καλός μπλοκέρ. Την σεζόν 2023/24 αγωνίστηκε στους Μέιν Σέλτικς (θυγατρική των Σέλτικς στην G-League) έχοντας 5.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.6 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Το καλοκαίρι ο Μπανκς αγωνίστηκε με την φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς στο Summer League του Λας Βέγκας, έχοντας 5.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Σε περίπτωση που ο Άρης ολοκληρώσει την απόκτηση του Μπανκς, τότε ο Αμερικανός ψηλός θα αποτελέσει το 10ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, η οποία έχει ανακοινώσει ακόμα τις προσθήκες του Τρέι Γκούντμπερι, του Μανώλη Χατζηδάκη, του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, του Γιώργου Γκιουζέλη, του Νέιθαν Λαζέφσκι, του Ντιμόι Χοτζ, του Λάντερς Νόλεϊ, του Τζος Ρόμπερτς και του Λευτέρη Μαντζούκα (δανεισμός), καθώς και την παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου και του Λευτέρη Μποχωρίδη.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ