ΑΡΗΣ

Άρης: Ξαφνικό πρόβλημα με Μάιλς, ζήτησε να αποχωρήσει 24 ημέρες μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του

TCU guard Mike Miles shoots free throws during an NCAA college basketball game against Utah in Fort Worth, Texas, Wednesday, Dec. 8, 2021. (AP Photo/Tony Gutierrez)
TCU guard Mike Miles shoots free throws during an NCAA college basketball game against Utah in Fort Worth, Texas, Wednesday, Dec. 8, 2021. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP

Ο Μάικ Μάιλς ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άρη, υποστηρίζοντας ότι έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Ελλάδα.

Μόλις 24 ημέρες μετά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Άρη, ο Μάικ Μάιλς ζήτησε να αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την προσαρμογή του στην Ελλάδα, με τις ενδείξεις να γίνονται ορατές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, καθώς ο Μάιλς δεν παρουσιάστηκε σε αρκετές προπονήσεις. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έκανε επαφές με την ΚΑΕ, για να αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Πλέον, ο Άρης αναζητά μεταγραφή ενός κόμπο γκαρντ στην περιφέρεια, προκειμένου να καλύψει το κενό που αναμένεται να αφήσει ο Μάιλς με το πρόωρο και διαφαινόμενο τέλος της θητείας του, ενώ το συμβόλαιό του παραμένει σε ισχύ.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ