STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Τζο Αρλάουκας στο SPORT24: "Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός προσπάθησαν να με κάνουν Έλληνα, αυτός θα πάρει τη EuroLeague το 2025"

Ο Τζο Αρλάουκας στο SPORT24: "Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός προσπάθησαν να με κάνουν Έλληνα, αυτός θα πάρει τη EuroLeague το 2025"

Φοβερή ιστορία από τον Τζο Αρλάουκας, που έκανε και νέα πρόβλεψη στην κάμερα του SPORT24 μετά από την περσινή δικαίωσή του για τον Παναθηναϊκό και τον Κώστα Σλούκα.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, είχε προβλέψει στην κάμερα του SPORT24 ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τη EuroLeague με MVP τον Κώστα Σλούκα. Και δικαιώθηκε. Φέτος, ο Τζο Αρλάουκας επέλεξε άλλη ομάδα για την κατάκτηση της διοργάνωσης τον Μάιο του 2025, ενώ αποκάλυψε και μία τρελή ιστορία από το... μακρινό παρελθόν, στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο.

"Όταν ήμουν 18 ετών, κάποιος από την Ελλάδα με κάλεσε και μου ζήτησε να γίνω Έλληνας. Του είπα ότι είμαι Λιθουανός, όχι Έλληνας. Έπρεπε να το έχω δεχθεί. Δεν ξέρω ποιος ήταν, πιθανότατα κάποιος από τον Παναθηναϊκό ή από τον Ολυμπιακό. Ήταν πριν από το Draft, πριν απ' όλα. Θα είχα πάρει το διαβατήριό μου" δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

"Είχα προβλέψει ότι ο Σλούκας θα είναι ο MVP. Και τώρα νιώθω ότι αν μπορώ να έχω μία τέτοια πρόβλεψη κάθε χρόνο, δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψω. Θα με πληρώνουν καλά για να κάνω τέτοιες προβλέψεις. Απίθανη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, πολλοί είπαν ότι όποιος και να νικούσε, θα το άξιζε. Ο Σλούκας ήταν εκπληκτικός" πρόσθεσε ο Αρλάουκας και συνέχισε: "Η πρόβλεψή μου για την επόμενη σεζόν είναι ότι θα πάρει τον τίτλο η Μπασκόνια του Πάμπλο Λάσο".

"Όταν είσαι στο NBA, είναι business. Εδώ είναι και business και αθλητισμός. Έγινε ανταλλαγή στο Τορόντο, είναι εκπληκτικός άνθρωπος και σπουδαίος παίκτης. Θα είναι καλά είτε μείνει εκεί, είτε γυρίσει στην Ευρώπη" ήταν τα λόγια του για τον Σάσα Βεζένκοβ, πριν κλείσει λέγοντας ότι "η Ελλάδα με τον Γιάννη, με υγεία, με την έδρα, ελπίζω να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ