ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του ΛεΝτέι με διετές συμβόλαιο

Αρμάνι Μιλάνο μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του ΛεΝτέι με διετές συμβόλαιο
ABA LEAGUE/ PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι και επίσημα πλέον ο Ζακ ΛεΝτέι (30 χρονών, 2.01 μέτρα), με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Ζακ ΛεΝτέι (30 χρονών, 2.01 μέτρα) θα φοράει την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο από την νέα σεζόν, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του, προς επιβεβαίωση της αποκάλυψης του Σπύρου Καβαλιεράτου στην εκπομπή "LIVE Μεταγραφές", ότι η Αρμάνι κινείτο για την απόκτηση του Αμερικανού.

Ο ΛεΝτέϊ επιστρέφει έτσι στην Αρμάνι μετά από μία τριετία που πέρασε στην Παρτίζαν, δίνοντας εμπειρία και ποιότητα στην γραμμή ψηλών της ιταλικής ομάδας.

Την σεζόν 2023/24 ο ΛεΝτέι είχε 10.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στη Αδριατική Λίγκα και 10.2 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 36.2% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο ΛεΝτέι είναι η 4η φετινή μεταγραφή της Αρμάνι, η οποία έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Τζος Νίμπο, του Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς και του Άρμονι Μπρουκς.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ