ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα επιβεβαίωσε την παραμονή του στην ομάδα

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα επιβεβαίωσε την παραμονή του στην ομάδα
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, παραχώρησε δηλώσεις σε ιταλικά μέσα και επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε σε ιταλικά μέσα και επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο για ακόμη μια σεζόν.

Η Αρμάνι Μιλάνο υπό την καθοδήγηση του Ιταλού προπονητή την περυσινή σεζόν (2023/24) τερμάτισε στην 12η θέση της EuroLeague ενώ στους τελικούς της Lega Basket στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας επικρατώντας με 3-1 νίκες της Βίρτους Μπολόνια, αφήνοντας πίσω το άσχημο ξεκίνημα.

"Είχαμε συζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα (σ.σ. της παραμονής του) κατά την διάρκεια της σεζόν, στις δύσκολες στιγμές. Η απάντηση είναι ναι." ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Έκτορας" όταν ρωτήθηκε σχετικά για την παραμονή του στην Αρμάνι, διαλύοντας τις φήμες περί αποχώρησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος τεχνικός υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο το 2019 και τον Δεκέμβριο του 2023 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα έως το 2026. Με την θητεία του έχει κατακτήσει ένα Ιταλικό Super Cup, δύο Κύπελλα Ιταλίας, στέφθηκε πρωταθλητής του Ιταλικού πρωταθλήματος και οδήγησε την ομάδα στο Final Four της EuroLeague το 2021.

Η Αρμάνι Μιλάνο προγραμματίζει ήδη τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις, εν όψει της νέας σεζόν με τον Ζακ Λεντέι να βρίσκεται στο στόχαστρο για την επιστροφή του και το μέλλον του Νικολά Μέλι να κρίνεται αβέβαιο.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ