EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Μεσίνα προανήγγειλε την επιστροφή των Πάνγκος και Σιλντς

Ο Κέβιν Πάνγκος σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Κέβιν Πάνγκος σε αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO

Στον απόηχο της νίκης της Αρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού, ο Έτορε Μεσίνα προανήγγειλε την άμεση επιστροφή των Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, μετά τη μακρόχρονη ταλαιπωρία τους λόγω τραυματισμών.

Ο Έτορε Μεσίνα είχε κάθε λόγο να είναι ευδιάθετος το βράδυ της Παρασκευής (3/3), μετά την εμφατική νίκη της Αμρμάνι Μιλάνο επί του Ολυμπιακού (83-62), για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Ο πολύπειρος Ιταλός κόουτς είχε και έναν επιπλέον λόγο να αισθάνεται καλά, αφού στην προσπάθειά του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας του, θα έχει άμεσα στη διάθεσή του δύο "εργαλεία" που του έλειψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για τον Κέβιν Πάνγκος - που λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα - και τον Σαβόν Σιλντς, που σύμφωνα με τον Μεσίνα, θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Βαλένθια (7/3 εκτός) και Παρτίζαν (9/3 εντός), στην επικείμενη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague.

Ο Καναδός γκαρντ έχει ν' αγωνιστεί από τις 24 Νοεμβρίου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ ο Σιλντς επιστρέφει στη δράση, μετά τις 20 Οκτωβρίου, όταν τραυματίστηκε και αυτός στο πόδι.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ