EUROLEAGUE

“Άρρωστος” με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

“Άρρωστος” με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μολονότι είναι Αμερικανός, ο Άαρον Τζάκσον είναι... ποδοσφαιράκιας και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στηρίζει τον Μόγιες, αγαπά τον Ρούνεϊ και προτιμά τον Μέσι από τον Ρονάλντο.

H VTB United League ζήτησε από τον Άαρον Τζάκσον να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο, πέραν του μπάσκετ. Ήταν απολαυστικός. Διαβάστε τι είπε για την αγαπημένη του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για τον προπονητή της.

Είναι Αμερικανός, αλλά... ξέρει να αναγνωρίζει το καλό το πράγμα. Για αυτό και μεταξύ όσων είχε να πει ο Άαρον Τζάκσον στη συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της VTB United League ήταν πως “ λατρεύω το ποδόσφαιρο”. Όχι εκείνο με τα κράνη που παίζουν στη χώρα του “ Το ευρωπαϊκό. Παίζω FIFA στην κονσόλα κάθε μέρα, ενώ εδώ και πολλά χρόνια... είμαι άρρωστος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ εστίασε και σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι των “Κόκκινων διαβόλων”. “ Τη νίκη επί του Ολυμπιακού! Κάναμε εκπληκτικό παιχνίδι”!

Ποια είναι η άποψη του επί του Ντέιβιντ Μόγιες; Να φύγει ή να μείνει. “ Είναι δύσκολη η απόφαση. Πιστεύω ότι πρέπει να του δώσουν άλλη μια σεζόν. Δεν είναι εύκολο να καθιερώσει νέες ιδέες και νέο σύστημα, σε ένα γκρουπ παικτών που είχαν συνηθίσει σε άλλα, για πολλά χρόνια. Είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε αρνητικά”.

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον Ουέιν Ρούνεϊ και το αν η εικόνα του κακού παιδιού έχει ξεπεράσει την αξία του, ως παίκτη. “Δεν τον έχω για κακό παιδί. Αλλά δεν είμαι και αντικειμενικός, γιατί είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Άποψη μου είναι ότι είναι το μέλλον της Γιουνάιτεντ. Θέλω να μείνει, όπως και ο Φαν Πέρσι, αλλά χρειαζόμαστε και νέους παίκτες να τους πλαισιώσουν και όλα θα πάνε καλά”.

Θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας; “ Είναι αστείο που με ρωτάτε, διότι πριν λίγες ημέρες συζητούσα για αυτό το ενδεχόμενο με έναν φίλο μου. Θα πάω για πέντε ημέρες, περισσότερο για τον φίλο μου Χάβι Μαρτίνεθ. Τον ξέρετε;” ρώτησε τον δημοσιογράφο που... είχε γνώσεις. “Είμαστε φίλοι, από όταν παίζαμε και οι δύο στην Μπιλμπάο”.

Στο Μέσι ή Ρονάλντο, απάντησε χωρίς σκέψη “Μέσι”, πριν προσθέσει “ό ταν είναι υγιής, κανείς δεν μπορεί να τον πιάσει. Γενικότερα, αυτή η... μάχη μου θυμίζει εκείνη του ΛεΜπρον Τζέιμς με τον Κόμπι Μπράιαντ. Πώς όμως, μπορείς να καταλήξεις στο ποιος είναι καλύτερος;”.

Είχε πει ότι δεν του αρέσει ο Τζέιμς, ως άνθρωπος. “ Μου φαίνεται ότι προσπαθεί να ικανοποιήσει πολλούς ανθρώπους. Αν θες να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να έχεις προσωπικότητα. Πάντα προσπαθεί να λέει το σωστό, να τους κάνει όλους χαρούμενος. Πέραν τούτου, δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε από το Κλίβελαντ. Βέβαια, είναι εκπληκτικός παίκτης”.

Τον ρώτησαν αν πιστεύει πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αξίζει ένα Όσκαρ. “ Φέτος πιστεύω πως δικαίως το πήρε ο Μάθιου ΜακΚόναχι. Γενικά, δεν θυμάμαι μια ταινία που να είπα πως “ναι, αυτή η ερμηνεία αξίζει Όσκαρ”.

Είναι το True Detective η καλύτερη στιγμή του ΜακΚόναχι; “ Το πιστεύεις και εσύ έτσι; Είναι εκπληκτικός ρόλος. Δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ τόσο cool. Εκνευρίστηκα όταν έμαθα πως αυτή η σειρά ολοκληρώνεται στις δυο σεζόν. Είναι μια από τις αγαπημένες μου”.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ