ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ας νικήσει κι ας αργήσει

Ας νικήσει κι ας αργήσει
ομαδικη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάει στα ημιτελικά, έστω και καθυστερημένος

Πάντως, είναι παράδοξο το πώς πήγε το πρόγραμμα τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει να αρχίσουν οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ τις ημέρες που ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με το Μαρούσι, ώστε να έχουν το ίδιο διάστημα... προετοιμασίας για τα πλέι οφ.
Όμως, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, η κατάσταση άλλαξε, καθώς σε περίπτωση που νικήσει την Πέμπτη και προκριθεί στα ημιτελικά, το Σάββατο θα πάει και πάλι στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Όπως και να 'χει, ο Πίνι Γκέρσον και οι παίκτες του καλούνται να περάσουν το εμπόδιο του δικεφάλου και να προχωρήσουν στα πλέι οφ. Με ή χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (που φάνηκε ασυνεπής για μια ακόμη φορά στην παρακολούθηση του DVD με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη) δεν έχει σημασία. Αυτό που προέχει είναι η πρόκριση, για την οποία μίλησε ο ορεξάτος από τότε που επέστρεψε Ράιαν Στακ: "Το ματς θα είναι δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο ΣΕΦ χωρίς άγχος. Δεν έχει πολλά να χάσει".

Αυτό είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο, παρότι είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης και της σειράς παρά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται ενδεχόμενο αποκλεισμό της ομάδας και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Βέβαια, θέλουν και τη βοήθεια του κόσμου, που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει και την καλύτερη κινητικότητα για τα εισιτήρια του αγώνα. Όμως, τα μέλη της ομάδας ευελπιστούν στην παρουσία των φιλάθλων τους, καθώς όπως εξελίχθηκε η σειρά η στήριξή τους λογίζεται ως αναγκαία.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ