ΑΡΗΣ

Ασημακόπουλος και Χαρίσης

Ασημακόπουλος και Χαρίσης

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στα πλαίσια των ανανεώσεων των συμβολαίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κινήθηκε για τους Κώστα Χαρίση και Αντώνη Ασημακόπουλο.

Κρούση στους Κώστα Χαρίση και Αντώνη Ασημακόπουλο έκανε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Στον Χαρίση έχει ήδη καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας ενώ με τον Ασημακόπουλο υπήρξε σήμερα συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα.

Εξέλιξη με τον Χαρίση πρόκειται να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ με τον Ασημακόπουλο νέα συνάντηση ακόμη και μέσα στο επόμενο 48ωρο με την κατάθεση της συγκεκριμένης πρότασης για νέο συμβόλαιο μονοετούς χρονικής διάρκειας.

Μεταξύ άλλων σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, και ο αντιπρόεδρός της, Χρήστος Γαλιλαίας, είχαν συνάντηση στα γραφεία της με τον μάνατζερ του Μιχάλη Πελεκάνου στον οποίο εξέφρασαν χωρίς κατάθεση πρότασης την παραμονή του για 3 χρόνια, ώστε ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στον Άρη.

Κατά τα άλλα κι ενώ με τον Νίκο Γκίκα του Φιλαθλητικού φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία κάτι ανάλογο δεν ισχύει με τον Γιάννη Αθηναίου μετά την κίνηση του Πανιωνίου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Κι όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς αυτός είναι ο Αλέξης Κυρίτσης ενώ την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για την παραμονή του αν και όλα δείχνουνε ότι έχει επιλέξει το πανεπιστήμιο του Εξέβιερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ