ΑΡΗΣ

Ασίστ απόφασης στον Τζεβελέκη

Ασίστ απόφασης στον Τζεβελέκη
INTIME SPORTS

Η ΓΕΝΕΣΙΣ έχρισε τον Θανάση Τζεβελέκη να αποφασίσει για την πρόταση του Τάκη Γεωργούλη με φόντο την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου για τον Άρη.

Τον Θανάση Τζεβελέκη έχρισε η ΓΕΝΕΣΙΣ να αποφασίσει για την πρόταση του Τάκη Γεωργούλη με φόντο την δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου για τον Άρη.

Σε μία μέρα όπου μπορεί να μην υπήρξε οριστική εξέλιξη δεδομένου ότι το μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης δεν έχει καταθέσει ακόμη ολοκληρωμένη πρόταση εντούτοις υπήρξανε επαφές με την πλευρά Γεωργούλη να πήρε στα χέρια της και άλλα έγγραφα της ΚΑΕ.

Μία διαδικασία που θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους φιλάθλους του Άρη και δη του SUPER3 που προ ημερών απέστειλαν έγγραφο στον ΑΣ Άρης με βασικό ερώτημα για το αν εγκρίνει την λύση δημιουργίας Διοίκησης Πρωτοδικείου.

Μεταξύ άλλων στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του μέλους της ΓΕΝΕΣΙΣ και νυν μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Ντίμη Παπαϊωάννου, με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη.

Σε αυτήν ουσιαστικά τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ έδωσαν την ασίστ στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να αποφασίσει αν η πρόταση του Τάκη Γεωργούλη για λύση Διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ είναι η ενδεδειγμένη όσον αφορά το μέλλον της.

Ως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως την στιγμή αυτή οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης είναι σύμφωνοι στην λογική Διοίκησης Πρωτοδικείου αν δεν υπάρχει άλλη καλύτερη λύση ενώ και ο Τζεβελέκης συζητάει την λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου υπό προϋποθέσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλεξανδρής εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτριος Κραχτίδης» στην Δράμα εκτός του ότι θα έχει για ένα ακόμη στην διάθεσή του τον Αμερικανό Άντριαν Όλιβερ υπολογίζει στα πλάνα του και στον Ματέι Κρούσιτς.

Όσο για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη η μέρα κριτήριο είναι η αυριανή αν και σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης όπως και ο Σλοβένος σέντερ που έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα Β΄ βαθμού που είχε υποστεί κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο μετά την σύγκρουσή του με τον Κώστα Χαρίση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ