STOIXIMAN GBL

Αταμάν: "Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ, είμαι συναισθηματικά φορτισμένος"

Αταμάν: "Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ, είμαι συναισθηματικά φορτισμένος"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Το άγχος και η πίεση δεν άφησαν τον Εργκίν Αταμάν να κοιμηθεί την παραμονή του ντέρμπι, όμως τελικά ο Τούρκος τεχνικός είδε την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια πολύτιμη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με ένα πολύ σπουδαίο διπλό έφυγε ο Παναθηναϊκός από το ΣΕΦ, επικρατώντας με 66-54 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, αποτέλεσμα που αφήνει τους πράσινους μόνους, πρώτους στην βαθμολογία. Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε την τακτική που χρησιμοποιήσε για να φτάσει η ομάδα του στην νίκη, ενώ δεν έκρυψε τη συναισθηματική του κατάσταση, τονίζοντας πως δεν κατάφερε να κοιμηθεί την παραμονή του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά. Είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένος. Δεν κοιμήθηκα χθες βράδυ. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος, όχι για το παιχνίδι, για άλλα πράγματα. Δεν παίξαμε καλά, ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα μαχητών. Ήταν παράξενο που χάσαμε στην EuroLeague. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα και στο αγωνιστικό πλάνο. Χρησιμοποιήσαμε τον Μήτογλου στο "5" σε κάποια σημεία, έβαλε μερικά τρίποντα και ξεφύγαμε στο σκορ.

Παίξαμε διαφορετικά. Ιδίως στο τέλος του ματς παίξαμε με τρεις ψηλούς, ενώ σε άλλα σημεία παίξαμε μόνο με τον Ντίνο ως ψηλό και δυσκολέψαμε τον Φαλ στο μαρκάρισμα. Παίξαμε και με τον Χουάντσο στο "3". Συνήθως δεν χρησιμοποιησώ πολλά τακτικά κόλπα, αλλά σήμερα το έκανα".

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ