ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν για τη μεταγραφολογία: " Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο κορμό, δεν μπορεί να κάνει κάποιος πρόταση στους παίκτες μας"

Αταμάν για τη μεταγραφολογία: " Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο κορμό, δεν μπορεί να κάνει κάποιος πρόταση στους παίκτες μας"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Σίγουρος για τον Παναθηναϊκό AKTOR και τους παίκτες του δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, που τόνισε ότι η ομάδα του δεν επηρεάζεται από τη μεταγραφολογία ενόψει των τελικών της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό.

Το αυτί του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR δεν ιδρώνει από τις μεταγραφικές φήμες που γράφονται κατά καιρούς, όπως τόνισε ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων στη συνέντευξη Τύπου πριν από τους τελικούς της Stoximan Basket League με τον Ολυμπιακό.

"Εμάς δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει ιδιαίτερα η μεταγραφολογία. Είμαστε μια ομάδα πρωταθλητών. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο κορμό. Ενδεχομένως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποιες προσαρμογές. Οι παίκτες μου έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος και να τους κάνει κάποια προσφορά, γιατί η διοίκηση έχει κάνει συμφωνίες μαζί τους για κάποια χρόνια. Και για μένα ισχύει αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω θέση. Οπότε σκεφτόμαστε μόνο τους τελικούς", τόνισε ενδεικτικά επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ