ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"

Αταμάν για το βραβείο του προπονητή της χρονιάς: "Δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο κάποτε, θυμάμαι όμως τους back to back τίτλους με την Εφές"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στα κανάλια novasports ότι το βραβείο του "προπονητή της χρονιάς" της EuroLeague δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και δεν θυμάται καν πώς και γιατί το κέρδισε το 2021, ωστόσο θυμάται τους back to back τίτλους με την Αναντολού Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει στο μυαλό του το βραβείο του "Προπονητή της χρονιάς της EuroLeague, το οποίο κατέληξε φέτος στα χέρια του Τσους Ματέο. Δεν το θεωρεί σημαντικό. Δεν τον ενδιαφέρει καν ότι το κέρδισε το 2021. Τι τον ενδιαφέρει; Μόνο οι τίτλοι.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στα κανάλια novasports όταν ρωτήθηκε σχετικά, δίνοντας και μία άλλη οπτική στο θέμα, αφού ανέφερε ότι κάποιοι προπονητές απλώς ψηφίζουν στους... φίλους τους.

"Πιστέψτε με ότι για εμένα, το μόνο που είναι σημαντικό είναι να κατακτήσω τον τίτλο, γιατί τελικά όλοι θα είναι χαρούμενοι αν γίνει αυτό" ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR, για να προσθέσει: "Ήμουν προπονητής της χρονιάς και δεν θυμάμαι γιατί μου έδωσαν το βραβείο. Δεν το θυμάμαι αυτό, αλλά θυμάμαι τους back to back τίτλους με την Εφές".

Ακολούθως, ο Τούρκος τεχνικός έκανε και μία πρόταση στην EuroLeague για το βραβείο, εξηγώντας την με επιχειρήματα:

"Η μόνη πρόταση που θέλω να κάνω στη Euroleague, αυτό θα είναι για το μέλλον, είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό για τους προπονητές. Εμείς ως προπονητές επιλέγουμε κάποιον φίλο μας για 'προπονητή της χρονιάς'. Ειλικρινά, εγώ επέλεξα τον καλύτερό μου φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς της Εφές, οπότε νομίζω ότι πολλοί το έκαναν αυτό, επιλέγοντας τους καλύτερους φίλους τους.

Σέβομαι τον Τσους, συγχαρητήρια σε αυτόν και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που τους άρεσε η δουλειά που έκανα φέτος, όπου πήρα τον Παναθηναϊκό από την 17η θέση στην δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και στο Final Four".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ