ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν για Βεζένκοβ: "Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσφορά, αλλά υπάρχουν συζητήσεις"

Ο Εργκίν Αταμάν στον τελικό της EuroLeague
Ο Εργκίν Αταμάν στον τελικό της EuroLeague ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν θα ήταν αδιάφορος για τον Σάσα Βεζένκοβ, αν αυτός αποφάσιζε να επιστρέψει από το NBA στην EuroLeague, όπως παραδέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πάντως πως δεν έχει γίνει επίσημη προσφορά στον Βούλγαρο φόργουορντ.

Για τον Σάσα Βεζένκοβ και το ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού προς τον Βούλγαρο φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς μίλησε στο Eurohoops και τον Τσαν Μπεντέλ ο Εργκίν Αταμάν. Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, αλλά πως υπήρξαν συζητήσεις, επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βεζένβοβ, Νίκος Λώτσος, στο SPORT24.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν:

"Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοβ. Αν ο Βεζένκοβ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην EuroLeague, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες.

Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του Βεζένκοβ, αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μάνατζερ που προσπαθούν συνεχώς να λαμβάνουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να είναι σωστό από την επιχειρηματική τους σκοπιά, αλλά δεν χρειάζεται να βγουν δημόσια και να πουν 'ο Παναθηναϊκός μας έκανε μια προσφορά'.

Γνωρίζω και εγώ τους συλλόγους όπου προσφέρατε τον δικό σας παίκτη, οπότε να βγω και να τους αποκαλύψω; Μάλιστα, μια τέτοια προσφορά γίνεται σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Το σημαντικό εδώ είναι, θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοβ στην Ευρώπη; Θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιον σύλλογο και ποιο στυλ μπάσκετ θέλει να παίξει; Η απόφασή του για αυτό θα είναι σημαντική.

Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσφορά, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Όλοι μιλάνε σε όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ φυσικό. Όπως είπα, αν ρωτήσετε τώρα, ο Βεζένκοβ πιθανότατα έχει προσφερθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΒΕΖΕΝΚΟΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ