ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ

Αταμάν και Ντόντσιτς θα δώσουν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Αταμάν και Ντόντσιτς θα δώσουν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς
Ο Εργκίν Αταμάν INTIME SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν και ο Λούκα Ντόντσιτς επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο Ζάγκρεμπ για το φιλικό που θα γίνει στη μνήμη τους Ντράζεν Πέτροβιτς, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπά στο Ζάγκρεμπ, καθώς εκεί θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Στην πλούσια λίστα αυτών που θα βρεθούν στην κροατική πρωτεύουσα για να παραστούν στο ιστορικό παιχνίδι προστέθηκαν τα ονόματα των Εργκίν Αταμάν και Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ τελικά επιβεβαίωσε την παρουσία του, παρά τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR από τη μεριά του, θα μεταβεί στο Ζάγκρεμπ από τη Σλοβενία, όπου οι "πράσινοι" θα διεξάγουν μέρος της προετοιμασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως τα ονόματα των Αταμάν και Ντόντσιτς έρχονται να προστεθούν δίπλα σε αυτά των NBAερς Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς) και Ντάριο Σάριτς (Νάγκετς), ενώ γνωστή έχει κάνει την παρουσία του μεταξύ άλλων και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

TAGS ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ