ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Ο Ναν θα μπει άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού"

Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI SPORTS

Ντεμπούτο στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου αναμένεται να κάνει ο Κέντρικ Ναν, σύμφωνα με όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν μετά από την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Δεν είχε πολλά να πει για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας ο Εργκίν Αταμάν. Μια καλή προπόνηση ήταν για τον Παναθηναϊκό ο αγώνας για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Τούρκο προπονητή να εξηγεί ότι το πλάνο είναι ο Κέντρικ Ναν να κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (10/11 στις 21:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα αλλάξει τη γνώμη μας για την κατάστασή μας. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος και το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Κερδίσαμε τα πρώτα ματς, είμαστε πρώτοι και αυτό είναι καλό. Αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται αύριο για να κάνει τις εξετάσεις του και την Τετάρτη θα προπονηθεί με την ομάδα. Θέλω να δω σε τι κατάσταση είναι. Η EuroLeague είναι μία λίγκα με δυναμισμό. Θα τον βάλουμε άμεσα στο ρόστερ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ