ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Ο Σαμοντούροβ έδειξε τις δυνατότητές του, είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ και ανέδειξε την ποιότητα του 19χρονου φόργουορντ, μετά από τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Άρη.

Με νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός AKTOR το Top-6 και τη β’ φάση της Stoiximan Basket League. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά από το τέλος της αναμέτρησης και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις ενόψει των playoffs και αναφορικά με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Παίξαμε καλό μπάσκετ, χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νεαρούς. Ο Σαμοντούροβ έχει μεγάλη ποιότητα και την επόμενη σεζόν θα τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερο. Σήμερα έδειξε τις δυνατότητές του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμένα, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τώρα αρχίζουν τα playoffs του πρωταθλήματος. Η κανονική περίοδος και η β’ φάση τελείωσαν. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν στην πρώτη θέση, είχαμε μια σπουδαία πορεία όλη τη σεζόν και τώρα θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τα playoffs".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ