ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Ο Λάρκιν MVP της EuroLeague, ο Σλούκας θα πάρει ρεβάνς και θα βγει MVP στο Final Four"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, τον Σέιν Λάρκιν, αλλά και τον Κώστα Σλούκα στη συνέντευξη Τύπου μετά από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε μια νίκη άνευ βαθμολογικής σημασίας στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη, με τον Εργκίν Αταμάν να παρατάσσει την ομάδα του χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο πολύπειρος τεχνικός των πράσινων μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη λήξη της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στο ροτέισον των βασικών παικτών, στον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, που χαρακτήρισε σταρ του μέλλοντος και στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague.

Μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής εξήγησε τι συνέβη με τη δυσφορία του Κέντρικ Ναν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έμεινε έκπληκτος που ο Σέιν Λάρκιν δεν είχε θέση ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη πεντάδα της EuroLeague. Ο Αταμάν δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ότι δεν είναι ευχαρίστημενος από τη θέση που πήρε στη δεύτερη πεντάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

Για τη νίκη στο Αλέξανδρειο και το ροτέισον: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών μας, όπως του Σαμοντούροφ, που έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Θα είναι ένας από τους σταρ του μέλλοντος για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό μπάσκετ. Ο αγώνας δεν άλλαξε κάτι για εμάς βαθμολογικά ή για τον Άρη. Κάναμε ροτέισον, ξεκουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες και κερδίσαμε. Τελειώσαμε μόνο με μία ήττα, στην 1η θέση, είναι κάτι καταπληκτικό για την ομάδα".

Για τη δυσφορία του Κέντρικ Ναν: "Όχι δεν είχε κάτι σοβαρό, έναν μικροτραυματισμό. Θα είναι έτοιμος για τα playoffs. Συγχαρητήρια στον Ναν και στον Λεσόρ που είναι στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Πραγματικά, όμως, είναι έκπληξη για εμένα που ένας εκ των κορυφαίων της σεζόν, ο Σέιν Λάρκιν, δεν ήταν ούτε στην πρώτη καλύτερη πεντάδα, ούτε στη δεύτερη. Πραγματικά κάτι έγινε εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον πρώην αθλητή μου, τον Σέιν Λάριν, που για εμένα είναι ο MVP. Επίσης, θα ήθελα να πω και για τον Σλούκα που μπήκε στην δεύτερη πεντάδα. Δεν θα είναι χαρούμενος και σίγουρα θα παλέψει να πάρει ρεβάνς για να βγει MVP στο Final Four".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ