ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν ενόψει Φενέρμπαχτσε: "Σλούκας ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ εξαιτίας των απουσιών μας"

EUROLEAGUE 2023-2024 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ
Ο Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει αύριο (25/10) το βράδυ τη Φενέρμπαχτσε (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στην Κωνσταντινούπολη για την 5η αγωνιστική της EuroLeague και σε αυτό το πλαίσιο ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του εστίασε αφενός στον Κώστα Σλούκα, τον οποίο χαρακτήρισε ως "κορυφαίο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη", αλλά και στο πρόβλημα στις θέσεις των φόργουορντ με τις δεδομένες απουσίες των Μήτογλου και Παπαπέτρου, την ώρα που και ο Μάριους Γκριγκόνις είναι αμφίβολος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του "τριφυλλιού":

Για τη Φενέρμπαχτσε: χει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αν και έχασε στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκησαν όμως και τον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς".

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα παίξουμε για να νικήσουμε».

Για τον αρχηγό των "πρασίνων", Κώστα Σλούκα: "Είχε και πέρυσι προβλήματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Είναι έμπειρος παίκτης που μέρα με τη μέρα θα βρει ξανά τον ρυθμό του. Για μένα είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε στο περσινό Final-4, που πήρε και το βραβείο του MVP".

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ κόντρα στη Φενέρ: "Κάθε τακτική έχει τις δυσκολίες της. Χρησιμοποιήσαμε και πέρυσι αυτό το σχήμα για αρκετό καιρό. Τώρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και θέματα υγείας, όμως θα το λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα".

Για το κυριακάτικο (27/10 )ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρμπαχτσε και μετά θα στραφούμε στον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ