ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ για τρεις περιόδους, ο Σλούκας ηγήθηκε και έβαλε δύο πολύ σημαντικά καλάθια"

EUROLEAGUE 2024-2025 /  -
EUROLEAGUE 2024-2025 / - EUROKINISSI SPORTS

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR μέχρι το 30' του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για τα μεγάλα καλάθια του Κώστα Σλούκα στο φινάλε μίλησε ο Εργκίν Αταμάν.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Εργκίν Αταμάν με την εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όπως και με τη νίκη (76-81) που πήρε η ομάδα του, χάρη κυρίως στις προσπάθειες του Κώστα Σλούκα, όταν οι πράσινοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

"Νομίζω ότι παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ για τρεις περιόδους. Ελέγξαμε το παιχνίδια, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το pick-n-roll στην επίθεση. Αμυντικά κάναμε εξαιρετική δουλειά, ειδικά απέναντι στον Μπάλντουιν. Στην τελευταία περίοδο αρχίσαμε να κάνουμε λάθη στην επίθεσή μας και η Φενέρ ξεκίνησε να παίζει πιο επιθετική άμυνα. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο. Η Φενέρ είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, αφού από το -13 βρέθηκε στο +5 και είχε το πλεονέκτημα της έδρας της. Όμως ο Σλούκας ηγήθηκε και έβαλε δύο πολύ σημαντικά καλάθια, για να ανακτήσουμε ξανά τον έλεγχο. Πολύ σημαντική νίκη για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ