ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Συλλυπητήρια στους οικείους του Μπάλντοκ, μεγάλη απώλεια για όλους μας"

EUROLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μπάγερν για τη EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Ο Αταμάν σημείωσε ότι ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο MVP του αγώνα βάσει στατιστικών, αλλά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Πρώτα από όλα, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον ποδοσφαιριστή μας που χάθηκε χθες το βράδυ. Πολύ νέος... Μια μεγάλη απώλεια για όλους μας και για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Στο αγωνιστικό, σήμερα αρχίσαμε το ματς ιδανικά με καλή άμυνα και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε καλή άμυνα, βρήκαμε πόντους στο τρανζίσιον.

Για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και από την ομάδα μου. Στην τρίτη περίοδο δεν επιτεθήκαμε καλά. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για τις ομάδες που παίζουν ζώνη στην άμυνα. Στην τελευταία περίοδο βάλαμε τον Γκραντ και τον Μπράουν. Ο Ματίας ήταν ο MVP βάσει στατιστικών, αλλά και ο Ερνανγκόμεθ ήταν πολύ καλός σήμερα.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και σήμερα το κάναμε απέναντι σε ένα καλό ρόστερ και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπάγερν".

Για το πότε η ομάδα θα είναι έτοιμη: "Οκ, σήμερα δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά σκοράραμε 94 πόντους. Οι άλλες ομάδες θα πρέπει να ανησυχούν για το πώς θα μας σταματήσουν όταν θα είμαστε πραγματικά έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα θα δούμε πού θα φτάσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ