ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Θυμάστε ποιος κατέκτησε πέρυσι το Super Cup, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ας ετοιμαστούν για τη EuroLeague και το πρωτάθλημα"

Αταμάν: "Θυμάστε ποιος κατέκτησε πέρυσι το Super Cup, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ας ετοιμαστούν για τη EuroLeague και το πρωτάθλημα"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν αμέσως μετά από το τέλος του τελικού του Stoiximan Super Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη flash interview αμέσως μετά από τη λήξη του τελικού του Stoiximan Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και στον Ολυμπιακό, που είχε νικητές του ερυθρόλευκους, οι οποίοι κατέκτησαν και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Ματίας Λεσόρ κάλεσε τους φίλους των πράσινων να ετοιμαστούν για τη νέα σεζόν σε EuroLeague και Stoiximan GBL, ενθυμούμενοι, παράλληλα, τι συνέβη στη περυσινή διοργάνωση του Super Cup όταν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει και πάλι τον τίτλο.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

"Το παιχνίδι ήταν έντονο αλλά η ποιότητα του μπάσκετ δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Από την πλευρά μου θα σας πω ότι δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε, δεν ήμασταν έτοιμοι. Αν σκεφτείτε ότι ο Ματίας Λεσόρ είχε μια καθαρή φάση, όμως οι διαιτητές δεν μέτρησαν το καλάθι και αντί να πάμε έναν πόντο μπροστά, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, ο Βεζένκοβ ήταν εξαιρετικός. Δυστυχώς οι πάουερ φόργουορντ μας ήταν σε άσχημη κατάσταση, εκτός από τον Παπαπέτρου. Εκτός από εκείνον οι άλλοι ήταν εκτός παιχνιδιού στην άμυνα και στην επίθεση. Δώσαμε 19 πόντους δεύτερης ευκαιρίας.

Οκ χάσαμε το Super Cup. Θα πω στους φίλους μας να θυμηθούν ποιος κέρδισε και την περυσινή διοργάνωση, ας είναι έτοιμοι για την σεζόν στη EuroLeague και στο πρωτάθλημα και στο τέλος θα κερδίσουμε. Θα υποσχεθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Ευρωλίγκα και για το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Super Cup, που κέρδισε και την προηγούμενη σεζόν.

Οι διαιτητές έκαναν πολλά λάθη, όπως στη φάση του Ματίας Λεσόρ και την τεχνική ποινή, που μέτα έφερε τον Ολυμπιακό μπροστά με 4 πόντους".

Η φάση με τον Ματίας Λεσόρ, στην οποία αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER CUP ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ