SPORTS & GOSSIP

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού, Μπρούνο Τσερέλα, που έχει παίξει στην EuroLeague

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού, Μπρούνο Τσερέλα, που έχει παίξει στην EuroLeague
@BRUNOCERELLA.30 INSTAGRAM ACCOUNT

Ο άλλοτε παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και της Βενέτσια, Μπρούνο Τσερέλα, είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου. Το φιλανθρωπικό έργο και η καριέρα του 38χρονου μπασκετμπολίστα.

Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Μπρούνο Τσερέλα, λόγω της νέας σχέσης του με την Ελληνίδα ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία εθεάθη σε τρυφερό τετ-α-τετ στην πρόσφατη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Ποιος είναι όμως ο Μπρούνο Τσερέλα; Ο 38χρονος γκαρντ/φόργουορντ με καταγωγή από την Αργεντινή, που γεννήθηκε στην Μπάχια Μπλάνκα, την ίδια πόλη από την οποία κατάγεται και ο Μάνου Τζινόμπιλι, απέκτησε ιταλική υπηκοότητα σε ηλικία 15 ετών (σσ. λόγω του παππού του) και αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Μπλου Μπάσκετ 1971 στην Α2 Ιταλίας.

Ωστόσο, τα προηγούμενα έτη είχε καταγράψει μια αξιοσέβαστη πορεία στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Τσερέλα πέρασε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος με την Αρμάνι Μιλάνο (2013-17), με την οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές στην EuroLeague και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2014) και ένα Κύπελλο Ιταλίας (2016).

Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε ως δανεικός στην Βενέτσια, στην οποία παρέμεινε τελικά μέχρι το 2022. Εκεί κατέκτησε το FIBA Europe Cup (2018) και έπαιξε 25 ματς στο EuroCup.

Ο Τσερέλα είναι συνιδρυτής του "Slums Dunk". Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό πρότζεκτ το οποίο δραστηριοποιείται στην Κένια και τη Ζάμπια, με στόχο να βοηθήσει στην εκμάθηση μπάσκετ τα μη προνομιούχα παιδιά που μένουν στις φτωχογειτονιές (σσ. εξού και η λέξη slums).

TAGS SPORTS & GOSSIP ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ