ΑΡΗΣ

Αθηναίου: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Αθηναίου: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Στον Άρη μετά το διπλό στην Δράμα επί του ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το κυριακάτικο ρεπό θα στρέψουν την προσοχή τους από τη Δευτέρα (14/10) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Nick Galis Hall.

Μετά το διπλό στην Δράμα επί του ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το σημερινό ρεπό στον Άρη θα στρέψουν την προσοχή τους από αύριο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Nick Galis Hall.

Σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τον Γιάννη Αθηναίου θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό της περασμένης Τετάρτης, το νοκ άουτ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στο PAOK Sports Arena.

"Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα θα το λάβουμε σαν ακόμα ένα παιχνίδι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι.

Είναι κοντά μας μέχρι στιγμής κοντά μας και αυτό πιστεύω θα κάνει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο", δήλωσε ο 25χρονος πλέι μέικερ του Άρη.

Κι όσο για την νίκη επί του ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποστήριξε: "Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο εκεί. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε.

Όλα τα παιδιά έχουν τον χαρακτήρα και την ποιότητα να αφήνουν πίσω τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και έτσι συγκεντρωθήκαμε όλοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Μας βοήθησε και ο κόουτς σε αυτό να το ξεχάσουμε".

Με την σκέψη στον ΠΑΟΚ και ο Νίκος Γκίκας με το που έληξε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας λέγοντας: "Ήταν μία μεγάλη νίκη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε και πάλι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ