ΑΡΗΣ

Αθηναίου: "Έτοιμοι στο Κύπελλο"

Αθηναίου: "Έτοιμοι στο Κύπελλο"

Για την έως τώρα προετοιμασία του Άρη μίλησε στην Φλώρινα ο πλέι μέικερ της ομάδας Γιάννης Αθηναίου κάνοντας αναφορά ετοιμότητας για το νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 9 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στην Φλώρινα για την έως τώρα προετοιμασία του Άρη με τον πλέι μέικερ της ομάδας να έκανε αναφορά ετοιμότητας για το νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 9 Οκτωβρίου.

Ακόμη στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών, καθώς και για τη σημαντική συμβολή των συναθλητών του στην προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

Αρχικά, κάνοντας μια πρώτη αξιολόγηση για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία της ομάδας, σημείωσε: "Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλον αυτόν τον καιρό στη Φλώρινα. Έχουμε παίξει δύο φιλικά με ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και δείξαμε καλά στοιχεία σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Πιστεύω ότι έχουμε βάλει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά σίγουρα έχουμε να προσθέσουμε αρκετά ακόμη και στην άμυνα και στην επίθεση".

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας, είπε: "Είμαι από τους νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι με τη βοήθεια των υπόλοιπων παιδιών και των πιο έμπειρων που βρίσκονταν ήδη στην ομάδα από πέρσι, γίνεται η ζωή των νέων παικτών πιο εύκολη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου και μέρα με τη μέρα ο βαθμός ετοιμότητάς μας θα αυξάνεται".

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι μια οικογένεια είπε: "Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και κάτι που μπορώ να εγγυηθώ από τώρα. Έχει επιτευχθεί στο μεγαλύτερο βαθμό και μέρα με τη μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά και αυτός ήταν ο στόχος για τον οποίο ήρθαμε εδώ".

Σε ερώτηση για τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού της, που θα βασίζεται στην πιεστική άμυνα, αλλά και στο τρέξιμο στην επίθεση, δήλωσε: "Έτσι πιστεύω, γιατί η ομάδα απαρτίζεται από νέους παίκτες. Επιπλέον και οι παλιότεροι είναι πολύ καλοί αθλητές και αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλει να μας περάσει ο κόουτς. Αυτό θα είναι και το στυλ της ομάδας και με αυτό θα πορευτούμε κατά κύριο λόγο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ