MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι, πρεμιέρα Ολυμπιακού στη EuroLeague Γυναικών, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι, πρεμιέρα Ολυμπιακού στη EuroLeague Γυναικών, πού θα δείτε τα παιχνίδια
INTIME SPORTS

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία για το EuroCup και το Περιστέρι υποδέχεται τη Μούρθια για το BCL. Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στην Τσεχία κόντρα στη Μπρνο για τη EuroLeague Γυναικών. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σήμερα (8/10). Δοκιμασία στη Λιθουανία για το EuroCup για τον Άρη. Εντός έδρας μάχη για το Περιστέρι στο BCL. Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στη EuroLeague Γυναικών με μάχη στην Τσεχία κόντρα στη Μπρνο.

Πρώτος χρονικά αγωνίζεται ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία (19:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Η ομάδα του Καστρίτη προέρχεται από δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη διοργάνωση, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η σημερινή του αντίπαλος.

Μισή ώρα αργότερα, το Περιστέρι φιλοξενεί τη Μούρθια (19:30, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24) στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του την πρεμιέρα με την FMP, με νίκη απέναντι στους Ισπανούς.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στη EuroLeague Γυναικών και αντιμετωπίζει τη Μπρνο στην Τσεχία για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube. Τζάμπολ στις 19:00.

TAGS MEDIA ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ