MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρ, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Βαλενθια, πού θα δείτε τα ματς

Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς
Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Ντέρικ Γουίλιαμς INTIME

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Βαλένθια (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ξεκινώντας την διαβολοβδομάδα τους, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μάλαγα (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για το Basketball Champions League.

Η EuroLeague μπαίνει σήμερα (13/12) στην 13η στροφή της, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ρίχνονται την ίδια μέρα στην μάχη, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, στο ξεκίνημα ακόμα μίας διαβολοβδομάδας.

Την αρχή θα κάνουν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι υποδέχονται την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (13/12, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με την παρουσία των Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ταρίκ Μπλακ να χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν μείνει πλέον ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο "πράσινοι" αντιμετωπίζουν στην Ισπανία την Βαλένθια (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), χωρίς να έχουν στην σύνθεσή τους τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ψάχνοντας για την 4η συνεχόμενη νίκη τους στην διοργάνωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 4)
Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις (20:00, Novasports Start)
Βιλερμπάν - Παρτίζαν (21:00, Novasports 6)
Μπάγερν - Ρεάλ (21:30, Novasports 5)
Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 3)
Βαλένθια - Παναθηναϊκός (21:45, Novasports Prime)

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την - πρωτοπόρο του ομίλου του και ήδη προκριμένη στην φάση των 16 - Μάλαγα (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας για την νίκη που - υπό προϋποθέσεις - θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στην φάση των Play-in της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Σάσαρι από την Ντιζόν για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του. Σε περίπτωση νίκης του και ταυτόχρονης νίκης των Ιταλών, τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση και η πρόκριση θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική. Ακόμα και σε περίπτωση ήττας πάντως ο ΠΑΟΚ θα έχει ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ