EUROBASKET 2022

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε την Εθνική και τους υπόλοιπους αγώνες του EuroBasket 2022

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε την Εθνική και τους υπόλοιπους αγώνες του EuroBasket 2022
INTIME

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας για το δεύτερο σκέλος της 3ης αγωνιστικής του EuroBasket σε Γ' και Δ' Όμιλο.

Με τα έξι παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής σε Γ' Και Δ' Όμιλο συνεχίζεται τη Δευτέρα το EuroBasket 2022.

Φυσικό είναι να ξεχωρίζει ο αγώνας της Εθνικής με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, μια και συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού. Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και η μετάδοσή του θα γίνει από την ΕΡΤ1 (LIVE από το SPORT24).

Κατά τ' άλλα, μεταδίδονται από τη δημόσια τηλεόραση άλλα τρία παιχνίδια. Τα δύο αφορούν τον όμιλο της Ελλάδας κι άρα αποκτούν αυτομάτως μεγαλύτερη αξία. Ιδίως το βραδινό ματς (22:00, ΕΡΤ1) μεταξύ της Ουκρανίας (που έχει 2/2) και της οικοδέσποινας Ιταλίας (1-1) θα έχει ρυθμιστικό ρόλο στην τελική κατάταξη.

Λογικό, από την άλλη, η Κροατία (1-1) θα έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Εσθονίας (15:15, ΕΡΤ3). Αν όχι, θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια του τουρνουά.

Επίσης, το Σερβία - Φινλανδία είναι μια μάχη που πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα, με δεδομένο πως πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και ποιοτικές μονάδες. Από τη μια ο Γιόκιτς κι από την άλλη ο Μάρκανεν.

Τέλος, το Πολωνία - Ισραήλ και το Τσεχία - Ολλανδία για τον Δ' Όμιλο είναι δύο αναμετρήσεις που δεν αποκλείεται να εμπεριέχουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον πρώτο αντίπαλο της Εθνικής στο πρώτο νοκ άουτ του Βερολίνου.

Στην ενότητα της τηλεόρασης μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις της ημέρας.

Το συνολικό πρόγραμμα της Δευτέρας (5/9)

15:00 Πολωνία - Ισραήλ

15:15 Κροατία - Εσθονία (ΕΡΤ3)

18:00 Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα (ΕΡΤ1)

18:30 Τσεχία - Ολλανδία

22:00 Ουκρανία - Ιταλία (ΕΡΤ1)

22:00 Σερβία - Φινλανδία (ΕΡΤ3)

Η βαθμολογία του Γ' Ομίλου

Η βαθμολογία του Δ' Ομίλου

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ