EUROBASKET 2022

Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (8/9) στο EuroBasket 2022, ξεχωρίζουν το Εσθονία - Ελλάδα και ο "τελικός" Τσεχία - Ισραήλ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Έξι αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (7/9) πρόγραμμα του EuroBasket 2022 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας για την Εθνική μας, η οποία θα μάθει την αντίπαλό της για τη φάση των "16".

Το EuroBasket 2022 συνεχίζεται σήμερα (8/9) με την 5η - και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης στο πλαίσιο της πρώτης φάσης για τον Γ' και τον Δ' Όμιλο, με πολλά να είναι ακόμα ανοιχτά. Μια εκκρεμότητα έχει χρώμα ελληνικό, καθώς η Εθνική μας θα μάθει τον αντίπαλό της για τη φάση των "16".

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Εσθονία στις 18:00 (8/9, ΕΡΤ1 και Live SPORT24), με την "επίσημη αγαπημένη" να έχει κλειδώσει την πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική και για εκείνη είναι αγώνας τυπικής διαδικασίας και ευκαιρίας για προπόνηση ενόψει των αγώνων νοκ - άουτ.

Νωρίτερα Κροατία και Ουκρανία θα αναμετρηθούν με φόντο τη δεύτερη θέση του ομίλου, την οποία διεκδικεί και η Ιταλία σε περίπτωση νίκης κόντρα στην αδιάφορη Μεγ. Βρετανία αλλά και νίκης της Κροατίας (και κατ' επέκταση τριπλής ισοβαθμίας μεταξύ Ουκρανίας, Κροατίας και Ιταλίας).

Στον Δ' Όμιλο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Σερβία και Πολωνία αναμετρώνται με "επάθλο" την πρωτιά στον όμιλο. Η Φιναλνδία θα αντιμετωπίσει την ουραγό Ολλανδία και σε περίπτωση νίκης δεν θα βρεθεί στο διάβα μας (στους "16") και θα μάθουμε τον αντίπαλό μας από τον νικητή του αγώνα Τσεχία - Ισραήλ, ο οποίος το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλάβει την τέταρτη θέση στον Δ' Όμιλο. Περισσότερα για τα σενάρια της Εθνικής μας μπορείτε να διαβασέτε εδώ.

Στην ενότητα της τηλεόρασης μπορείτε να δείτε όλες τις μεταδόσεις της ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Φιναλνδία - Ολλανδία (Δ' όμιλος)
15:15 Κροατία - Ουκρανία (ΕΡΤ3 - Γ' όμιλος)
18:00 Εσθονία - Ελλάδα (ΕΡΤ1 - Γ' όμιλος)
18:30 Τσεχία - Ισραήλ (Δ' όμιλος)
22:00 Μεγ. Βρετανία - Ιταλία (ΕΡΤ Sports 1 - Γ' όμιλος)
22:00 Σερβία - Πολωνία (ΕΡΤ1 - Δ' όμιλος)

Οι βαθμολογίες:

Γ' Όμιλος

Δ' Όμιλος

TAGS EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ