ΑΡΗΣ

Ατομικό ο Ράιτ

Ατομικό ο Ράιτ
ραιτ

Ρεπό έδωσε στους παίκτες του τη Δευτέρα ο Ματσόν. Σιγουριά για συμμετοχή του Ράιτ στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Παρόλα αυτά το απόγευμα υπήρξαν κάποιοι που βρέθηκαν στο παρκέ του Αλεξανδρείου για ατομική προπόνηση μεταξύ των οποίων ήταν και ο Μπρέισι Ράιτ.
Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Ματσόν στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης επί της ΑΕΚ στο άδειο κλειστό του Σπόρτιγκ θα κάνει το ντεμπούτο στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής.

Αυτό σημαίνει πως ο Ιταλός τεχνικός είναι σίγουρος πως ο Ράιτ θα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του στο διάστημα αυτό και ακολούθως θα βγει το δελτίο του.

Κατά τα άλλα ο Άντριου Μπετς αναφερόμενος στην νίκη επί της ΑΕΚ τόνισε ότι: " Πήραμε μία σημαντική διαφορά χάρη στην καλή άμυνα μας στην τρίτη περίοδο που μας έδωσε την νίκη αν και στο τέλος χρειάστηκε να είμαστε προσεχτικοί όταν η ΑΕΚ μείωσε στο σκορ".

Κι όσο για την συνέχεια της κανονικής περιόδου; " Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι με τις επιστροφές των τραυματιών, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι ώστε να κρατήσουμε την τρίτη θέση".

Τέλος για τη δική του εμφάνιση ο Μπετς δήλωσε: " Τα πήγα καλά όμως αυτό που μετράει είναι η εμφάνιση της ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια εξάλλου η μπάλα περνάει περισσότερο μέσα στη ρακέτα ενώ ξέρω ότι ο κόουτς με εμπιστεύεται και αυτό είναι σημαντικό για μένα".

Δαμιανίδης: " Απαραίτητη η παρουσία του κόσμου"
Στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" μίλησε για την παρουσία της ομάδας αλλά και την Ευρωλίγκα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

Αναφερόμενος στον αγωνιστικό τομέα, εξήγησε: " Όλες οι ομάδες μέσα στη σεζόν διέρχονται μια αγωνιστική κρίση, η οποία στον Άρη ξεπερνιέται μέσα από τη σοβαρότητα, τη δουλειά και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Διεκδικούμε Όσκαρ ατυχίας με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς, όμως οι παίκτες υπερβάλλουν εαυτό και τιμούν τη φανέλα, γι’ αυτό και φτάνουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα".

"Ο Ράιτ αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και αυτό θα γίνει και στον Άρη, όταν είναι απολύτως έτοιμος οργανικά. Από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή, θεωρώ ότι θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

".

Για την Ευρωλίγκα, επεσήμανε: " Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το θέμα των προκριματικών. Το μπάσκετ βάλλεται εδώ και χρόνια, διχάστηκε πριν έρθει η συνένωση πέρσι της FIBA με την ULEB. Βλέπουμε έναν πόλεμο συμφερόντων. Θεωρώ ότι θα έπρεπε οι ελληνικές ομάδες να εκτιμούν περισσότερο το θέμα της τρίτης θέσης".

"Αυτός είναι ο στόχος του Άρη και εφόσον τον πετύχουμε, θα διοργανώσουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο. Κινούμαστε σε όλα τα θέματα, τόσο αγωνιστικά όσο και μάρκετινγκ, για ενισχύουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απαραίτητη η μόνιμη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο

".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ