EUROLEAGUE

Ατομικό πρόγραμμα για Κις

Ατομικό πρόγραμμα για Κις
Γκόρντον

Μόνος του προπονήθηκε την Τρίτη ο Μπίλι Κις, λόγω προσωπικού προβλήματος. Ξεπέρασε την ίωση ο Μιλόσεβιτς

Ο Αμερικάνος πήρε άδεια για να διευθετήσει την οικογενειακή του υπόθεση και στη συνέχεια μετέβη στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου έκανε ατομικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Την Τετάρτη πάντως, θα προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Όσο για τον Μιλόσεβιτς, με την βοήθεια της αγωγής που ακολούθησε, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και έλαβε μέρος κανονικά σ' όλο το πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, ο Τζαμόν Λούκας είπε: " Σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας το κίνητρό μας είναι το ίδιο υψηλό".

"Ξέρουμε ότι είναι μια ευκαιρία να πετύχουμε κάτι που κανείς δεν πίστευε, αλλά επίσης ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την επιθυμία μας να αλλοιώσει την αγωνιστική μας εικόνα και ταυτότητα. Η Μακάμπι είναι μια σπουδαία ομάδα, με εμπειρία και ταλέντο, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν

".

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να φτάσει στις 4.000 αφού υπάρχει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων.




TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ