ΑΡΗΣ

Ατομικό πρόγραμμα για τον Βεζένκοφ

Ατομικό πρόγραμμα για τον Βεζένκοφ

Με δύο προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Σαββατιάτικο παιχνίδι στα Τρίκαλα.

Η προετοιμασία του Άρη για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Σαββατιάτικο παιχνίδι στα Τρίκαλα συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις στο «Nick Galis Hall».

Τα προβλήματα ωστόσο δεν έλειψαν για τον Δημήτρη Πρίφτη που μέχρι το τέλος της απογευματινής προπόνησης είδε στο απουσιολόγιό του να γράφονται τρία ονόματα.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έμεινε εκτός για μία ακόμη μέρα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο ισχίο. Την ίδια ώρα, εκτός έμεινε ο Τάσος Δήμας, λόγω ενοχλήσεων στον ώμο και προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Γιάννης Καραθανάσης, καθώς ένιωσε πόνο στην πλάτη.

Πριν από την προπόνηση οι παίκτες του Άρη είδανε σε βίντεο τα Τρίκαλα τα οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Σάββατο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για αύριο Τετάρτη (22/4) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί προβολή βίντεο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ