ΠΑΟΚ

Ατομικό πρόγραμμα ο Βεργίνης

Ατομικό πρόγραμμα ο Βεργίνης
Βεργίνης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Κυριακής, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βεργίνης

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις αύριο Δευτέρα, οπότε και θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης του ΠΑΟΚ με την ρωσική Σαμάρα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA Eurocup.
Η αποστολή της Σαμάρα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη αύριο το απόγευμα στις 17:45, ενώ η πρώτη προπόνηση της Ρωσικής ομάδας στο PAOK Sports Arena είναι προγραμματισμένη για το ίδιο βράδυ στις 20:30, την ώρα δηλαδή που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Τα εισιτήρια με την Σαμάρα
Από αύριο το πρωί θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σαμάρα για το FIBA Eurocup που θα διεξαχθεί την Τρίτη (08/01) και ώρα 20:30 στο PAOK Sports Arena.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, ενώ την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.Τα εισιτήρια διαρκείας

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας τους στις νέες μειωμένες τιμές σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν ΜΟΝΟ 50 ευρώ και εξασφαλίζουν την είσοδό στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα 10 προγραμματισμένα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, στους 8 αγώνες πρωταθλήματος και στα δύο παιχνίδια για το FIBA Eurocup. Διατίθενται επίσης εισιτήρια διαρκείας για τις θέσεις των VIP των 200 ευρώ και 600 ευρώ.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ