NBA

Ατυχία με το καλησπέρα για τους Μιλγουόκι Μπακς: Τραυματίστηκε στον αγκώνα ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ

Ατυχία με το καλησπέρα για τους Μιλγουόκι Μπακς: Τραυματίστηκε στον αγκώνα ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ

Πρόβλημα στον αριστερό αγκώνα για τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, που αποχώρησε νωρίς στο φιλικό των Μπακς με τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ.

Στο πρώτο ματς της preseason, στο α' μέρος του πρώτου φιλικού αγώνα της περιόδου, οι Μπακς είδαν τον νέο βασικό τους shooting guard να τραυματίζεται στον αριστερό αγκώνα.

Ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ κυνηγούσε τον Κέιντ Κάνινχαμ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πίστονς, όταν ο Τζέιλεν Ντούρεν ανέβηκε για το σκριν. Το χέρι του 25χρονου σουτέρ βρέθηκε ανάμεσα στα κορμιά των αντιπάλων του, με αποτέλεσμα να πονέσει, να μείνει για λίγο στο παρκέ, να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια και να μην επιστρέψει για το υπόλοιπο του αγώνα εξαιτίας "υπερέκτασης" όπως αναφέρει η πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας του Μιλγουόκι.

Τις προηγούμενες τρεις σεζόν και σε σύνολο 207 αγώνων κανονικών περιόδων ο Τρεντ Τζούνιορ είχε 16.4 πόντους με 38.2% στο τρίποντο και 83.2% στις βολές, μαζί με 2.7 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 31.7 λεπτά. Στα 13 λεπτά που πρόλαβε να παίξει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Μπακς, ο γιος του παλαίμαχου ψηλού Γκάρι Τρεντ που πέρασε από τον Πανελλήνιο πριν από σχεδόν 20 χρόνια, είχε 5 πόντους από 1/2 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ