ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Ατζέντης Καμπόκλο: "Ο Μπρούνο προπονείται με τους Γουόριορς και συνεχίζει τις επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ"

Ατζέντης Καμπόκλο: "Ο Μπρούνο προπονείται με τους Γουόριορς και συνεχίζει τις επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ"
FIBA BASKETBALL

Ο ατζέντης του Μπρούνο Καμπόκλο, Ντάνιελ Χαζάν, δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος προπονείται με τους Γουόριορς με στόχο να υπογράψει συμβόλαιο στο Γκόλντεν Στέιτ, την ώρα που συνεχίζει τις επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής του Μπρούνο Καμπόκλο, όμως η στάση της Παρτίζαν αποτελεί "αγκάθι" για την μετακόμιση του Βραζιλιάνου στο Ισραήλ.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, ωστόσο, φαίνεται ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του, Ντάνιελ Χαζάν. Ο Καμπόκλο θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο NBA, για αυτό και μέχρι την Πέμπτη (30/8), θα προπονείται με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με στόχο να του προσφερθεί συμβόλαιο από τον οργανισμό του Σαν Φρανσίσκο.

"Προπονείται με τους Γουόριορς και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την Πέμπτη, με στόχο να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Παράλληλα, βρίσκεται σε επαφές με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Οι διαπραγματεύσεις για το deal κυλούν θετικά με τον Οφέρ Γιανάι (σ.σ. μεγαλομέτοχος της ομάδας) και είναι μια επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι", εξήγησε ο Χαζάν σε δηλώσεις του στο Sports Channel του Ισραήλ.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ