ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αυτό είναι το -μοναδικό σε όλο τον κόσμο- χρυσό ρολόι που φοράει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτό είναι το -μοναδικό σε όλο τον κόσμο- χρυσό ρολόι που φοράει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
GIORGOS_MAKRIS_PHOTOGRAPHY - BREITLING

Μοναδικό σε όλο τον κόσμο, το SPORT24 παρουσιάζει το αριστουργηματικό ρολόι που κοσμεί τον καρπό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το event της Breitling, στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της 29ης Ιουνίου, ήταν μία ευκαιρία να ρωτήσουμε και να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το χρυσό ρολόι που φοράει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το πιο σπάνιο στην ιστορία της εταιρείας!

Ένα ρολόι μοναδικό σε όλο τον κόσμο, καθώς σχεδιάστηκε ακριβώς για τις ανάγκες και για τα γούστα του Greek Freak που συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη εταιρεία και αποθεώνει τη φιλοσοφία της με κάθε ευκαιρία.

Το Chronomat B01 δεν θα το βρείτε πουθενά πέρα από τον καρπό του σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτό είναι το -μοναδικό σε όλο τον κόσμο- χρυσό ρολόι που φοράει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
BREITLING

Τι κάνει ξεχωριστό αυτό το αριστουργηματικό κομμάτι; Μία σειρά από λεπτομέρειες, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή σημασία για εκείνον.

  • Το χρώμα της ελιάς, το "λαδί" που "μυρίζει" Ελλάδα. Το αγαπημένο του χρώμα.
  • Οι αριθμοί που είναι χρυσοί και είναι στα αραβικά. "Ήθελα να έχει λίγο... swag παραπάνω. Ήθελα να έχει μία διαφορετική προσέγγιση. Να είναι λίγο πιο cool για τα γούστα μου. Έβλεπα ρολόγια, έβλεπα όλα αυτά τα τυπικά σχέδια και έλεγα πως αν είχα κάποια στιγμή την ευκαιρία να δημιουργήσω το δικό μου ρολόι, θα έβαζα αριθμούς στα αραβικά. Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια. Ξέρω όμως ότι είναι όμορφο" μας είπε.
  • Τα αρχικά του (GA) στο κάτω μέρος του δείκτη των δευτερολέπτων.
  • Μία μπάλα μπάσκετ στο αριστερό μέρος, για το άθλημα με το οποίο δηλώνει πως έχει ψύχωση. Ψύχωση για να γίνεται κάθε ημέρα λίγο καλύτερος απ' όσο ήταν την προηγούμενη.
  • Μέγεθος 42mm. "Τα περισσότερα μοντέλα είναι 40mm, ωστόσο έχω μεγάλα χέρια. Δεν ήθελα 44mm, δεν νομίζω ότι θα μου ταίριαζε, έχω μεγάλο καρπό εντάξει, αλλά δεν έχω και τα χέρια του Σακίλ Ο' Νιλ".
  • Την υπογραφή του και τον αριθμό 34 χαραγμένα στην ατσάλινη κάσα.
  • Μπρασελέ σε Rose Gold απόχρωση.
  • Μία δερμάτινη κασετίνα με προσωποποιημένο σημείωμα από τον ίδιο. "Όποιος το πάρει μετά από εμένα, θέλω να έχει ένα γράμμα μου. Να ξέρει ότι συμμετείχα στην παραγωγική διαδικασία. Δεν θέλω απλά να πει "α, εντάξει, πήρα το ρολόι του Γιάννη Αντετοκούνμπο".

Αυτό είναι λοιπόν το μοναδικό ρολόι που παράχθηκε από τη συνεργασία της Breitling με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκλειστικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον άνθρωπο που έχει υπογράψει τη συλλογή Chronomat GMT, μία σειρά από 1750 ρολόγια που φέρουν και αυτά τη δική του αύρα.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ