EUROLEAGUE

Αυτό είναι το ποσό που πλήρωσε ο Λόιντ στη Μακάμπι ως αποζημίωση για να μείνει ελεύθερος

/  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
/ - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORT/LATO KLODIAN

Ο Τζόνταν Λόιντ δεν άντεξε την κατάσταση στο Ισραήλ και ζήτησε να αποχωρήσει πρόωρα από τη Μακάμπι. Αυτό είναι το ποσό που πλήρωσε ως αποζημίωση ο Αμερικανός γκαρντ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του λαού.

Πρόωρο φινάλε υπήρξε στη συνεργασία του Τζόρνταν Λόιντ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν άντεξε την εμπόλη κατάσταση στο Ισραήλ και την ευρύτερη περιοχή και ζήτησε να αποχωρήσει από το κλαμπ. Η ομάδα του λαού κατάλαβε ότι δεν υπήρχε κάποιος τρόπος να τον μεταπείσει και έτσι μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει, δίνοντάς του το ελεύθερο να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο του sport5.co.il ο Λόιντ κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 350.000 δολαρίων στη Μακάμπι, ως μορφή αποζημίωσης για το πρόωρο διαζύγιο που ζήτησε. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, ο 31χρονος περιφερειακός φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μονακό, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν, παρότι στην κούρσα μπήκε κάποια στιγμή και η Φενέρμπαχτσε, η οποία αναζητά τον αντικαταστάση του σοβαρά τραυματία Σκότι Γουίλμπεκιν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ