STOIXIMAN GBL

Αυτός είναι ο νέος Πανιώνιος: Το Depth Chart του Ιστορικού που γυρίζει στη Stoiximan Basket League με μεγάλα όνειρα

Αυτός είναι ο νέος Πανιώνιος: Το Depth Chart του Ιστορικού που γυρίζει στη Stoiximan Basket League με μεγάλα όνειρα
INTIME SPORTS

Εξαιρετικό ρόστερ 13 παικτών δημιούργησε ο Πανιώνιος, που συνδυάζει νιάτα με εμπειρία και θέλει στην επιστροφή του στη Stoiximan Basket League να αφήσει το στίγμα του.

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας (Δευτέρα 19 Αυγούστου), ο Πανιώνιος έκλεισε το ρόστερ του.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ με στόχο να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, με στόχο να ξεχωρίσει και σταδιακά να επιστρέψει στην ελίτ, με στόχο να χαρίσει όμορφο μπάσκετ στον κόσμο που θα πηγαίνει στο κλειστό της Γλυφάδας στη διάρκεια της περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Άρης Λυκογιάννης έχτισε ένα πολύ δυναμικό ρόστερ, το οποίο δείχνει και γεμάτο και ποιοτικό, συνδυάζει νιάτα και εμπειρία, κυρίως όμως δείψα για διάκριση.

Στον άσο ο έμπειρος Έλληνας προπονητής θα έχει τον Κένταλ Σμιθ και τον Νίκο Γκίκα, δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά την πρώτη κατηγορία και μπορούν να μοιραστούν λεπτά και αρμοδιότητες, αλλά και να συνυπάρξουν στην ίδια πεντάδα αν χρειαστεί.

Στο δύο ο Ντέβιν Κάναντι (έπαιξε στις θυγατρικές των Νετς, των Λέικερς, των Μάτζικ και των Χοκς στη G-League) και ο ΤάιΣον Αλεξάντερ (πέρασε από Φοίνιξ Σανς και Βίρτους Μπολόνια, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Κόροιβο) θα έχουν ανταγωνισμό στην καθημερινότητα της ομάδας, με τον δεύτερο να μπορεί να προσφέρει και ως πόιντ γκαρντ. Πίσω τους βρίσκεται ο έμπειρος Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς που δεν έμεινε στην ομάδα για να... παρακολουθεί, αλλά για να κυνηγήσει τις ευκαιρίες και τα λεπτά του.

Στο τρία ο 32χρονος Ρίον Μπράουν επιστρέφει στην Ελλάδα (έπαιξε σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό) για να κάνει τη διαφορά, ενώ δίπλα του θα έχει τους Έλληνες Χρήστο Σαλούστρο - Ιάσονα Δημητρακόπουλο.

Στο τέσσερα ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα είναι η μορφή που θα ξεχωρίζει, στον επαναπατρισμό του μετά από τη θητεία του στην Ισπανία, ενώ πίσω του θα βρίσκονται ο 29χρονος Ντέβιν Ντέιβις (πρώην του Λαυρίου και του Περιστερίου) και ο Ρόμπερτ Χουγκάζ.

Στο πέντε ο πολύπειρος Λάντρι Νόκο (Άλμπα Βερολίνου, Ερυθρός Αστέρας, Μπασκόνια, Μπούργος) έρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Γκραβελίν (9.5 πόντοι, 5.8 ριμπάουντ ανά 22.6 λεπτά σε 32 αγώνες της γαλλικής Λίγκς) και στα 30 του δείχνει πως παραμένει ακόμη σε αρκετά καλό επίπεδο, ειδικά για ομάδα που θα έχει έναν αγώνα την εβδομάδα. Πίσω του θα βρίσκεται ο επίσης έμπειρος Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Σε αυτό το ρόστερ των 13 παικτών θα προστίθενται και δύο παιδιά που θα μπουν στο εφηβικό τμήμα το αμέσως επόμενο διάστημα.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ