STOIXIMAN GBL

Basket League: Ημιτελικοί, πράξη τρίτη

Basket League: Ημιτελικοί, πράξη τρίτη

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και το Περιστέρι Βίκος Cola τον Παναθηναϊκό (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στους 3ους ημιτελικούς της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι Βίκος Cola, (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ενώ λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στους τρίτους αγώνες των ημιτελικών της Basket League.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα της ημέρας, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας βρίσκονται ισόπαλοι με 1-1 νίκες (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες), με τα δύο πρώτα παιχνίδια να είναι ντέρμπι. Η λογική λέει ότι το σενάριο δεν θα αλλάξει στον τρίτο ημιτελικό, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να τα δώσουν, πάλι, όλα για τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Σε αυτή της την προσπάθεια η ΑΕΚ δεν θα έχει για ακόμα μία φορά τον Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζόρνταν Θίοντορ και Βινς Χάντερ, που τραυματίστηκαν στον δεύτερο αγώνα της σειράς . Ο Προμηθέας θα παραταχθεί πλήρης.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη νίκη στην έδρα του Περιστερίου Βίκος Cola. Αν τα καταφέρει, τότε θα προκριθεί στους τελικούς της Basket League, αφού έχει προβάδισμα με 2-0 νίκες. Ο Νίκος Παππάς (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν) και ο Λούκας Λεκαβίτσιους (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του αιματώματος που τον ταλαιπωρεί στο πέλμα) δεν υπολογίζονται από τον Ρικ Πιτίνο, την ίδια στιγμή που το Περιστέρι Βίκος Cola αναμένεται να παραταχθεί με πλήρη σύνθεση.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ